cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » 50 de cugireni merg la Wasserburg – Germania, în cadrul unei acţiuni comune, cultural – sportive

50 de cugireni merg la Wasserburg – Germania, în cadrul unei acţiuni comune, cultural – sportive

Publicat în 06.07.2015 la ora 14:00

primarie-cugir-nouLegislativul din Cugir a aprobat deplasarea, în perioada 30 iulie – 4 august a.c., a unei delegaţii conduse de primarul Adrian Teban în localitatea Wasserburg am Inn din Germania, oraş înfrăţit cu oraşul Cugir în baza unui protocol de colaborare între cele două localităţi, încheiat în decembrie 2005.

Protocolul face referire la facilitarea schimburilor cultural-sportive prin intermediul grupurilor de artişti şi sportivi. În acest context, Consiliul Local Cugir a aprobat, la propunerea primarului Adrian Teban, deplasarea unui număr de 49 de participanţi reprezentând: 3 consilieri locali, 4 persoane din aparatul de specialitate al primarului, 4 persoane din partea Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, două echipe de fotbal juniori (32 persoane), 2 antrenori şi 4 şoferi. Potrivit referatului de specialitate, cheltuielile de transport, respectiv diurnă, pentru persoanele din cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir şi pentru echipele de juniori din cadrul acestuia, vor fi suportate de Cubul Sportiv Orăşenesc. Bugetul local va suporta cheltuielile de transport şi diurnă pentru primarul oraşului, consilierii locali şi persoanele din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 855 ori

50 de cugireni merg la Wasserburg – Germania, în cadrul unei acţiuni comune, cultural – sportive
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la 50 de cugireni merg la Wasserburg – Germania, în cadrul unei acţiuni comune, cultural – sportive

  1. elena Răspunde

    06.07.2015 la 22:35

    Ce inseamna ”aparatul de specialitate al primarului” ?

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.