cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » 3 bărbați reținuți iar alți 7 cercetați în stare de libertate, după ce s-au luat la bătaie pe strada Unirii

3 bărbați reținuți iar alți 7 cercetați în stare de libertate, după ce s-au luat la bătaie pe strada Unirii

Publicat în 27.04.2018 la ora 15:17

Ieri, 26 aprilie 2018, poliţiştii din Cugir, continuând cercetările într-un dosar penal privind posibile fapte de tulburarea ordinii şi liniștii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare, au pus în executare 10 mandate de aducere emise pe numele unor persoane din Cugir.

Se pare că, în seara zilei de 22 aprilie 2018, 10 bărbaţi din Cugir, în timp ce se aflau pe strada Unirii din oraş, ar fi provocat un scandal, s-ar fi ameninţat şi şi-ar fi aplicat, reciproc, lovituri.

În urma incidentului, un tânăr de 30 de ani, ar fi suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de 3 tineri, de 19, 28 şi 33 de ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 aprilie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru punerea în executare a mandatelor de aducere, poliţiştii din Cugir au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de jandarmi.

Acest articol a fost citit de 804 ori

3 bărbați reținuți iar alți 7 cercetați în stare de libertate, după ce s-au luat la bătaie pe strada Unirii
2.5 (50%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.