Rămâi conectat

Sport

22 de sportivi din Cugir s-au calificat în finalele Concursului Național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, desfășurat la Orăștie

cugirinfo.ro

Publicat

în

pro-dance-orastie-oct-2016Complexul „Arsenal Park” din Orastie a găzduit la finalul săptămânii trecute, cea de-a II-a ediție a concursului național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, competiție organizata de clubul cu același nume, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Orastie, in colaborare cu Federația Romana de Dans Sportiv.

La eveniment au luat startul peste 400 de sportivi din întreaga țara in cele 28 de categorii de concurs, comisia de arbitri fiind una de 5 stele, având in componenta 30 de arbitri cu experiența din România.

Cei peste 700 de spectatori prezenți pe durata întregii competiții au putut urmări atât categorii de copii începători cât si categorii avansate, nivelul competitiei fiind unul foarte ridicat.

Pe lângă organizarea impecabila, Clubul „ProDance 2007”, condus de antrenorul Sergiu Prodan a reușit sa aibă o evoluție foarte buna prin sportivii săi, reușind calificarea in finalele competitiei printr-un nr impresionant de 22 de dansatori. Rezultatele pe categorii de vârsta si clase valorice sunt următoarele:

Solo 10-11 ani(cha cha)

Coman Denisa-locul 4

Carstena Alexandra-locul 5

Gridan Antonia-locul 6

Moga Daria-locul 7

Solo 12-15 ani(cha cha)

Codea Diana-locul 3

Popescu Iulia-locul 4

Debutanti 4-7 ani(2 dansuri)

Balog Alexandru- David Daria-locul 1

Debutanti 8-9 ani(2 dansuri)

Ploia Răzvan-Tomoiu Ștefania-locul 3

Debutanti 10-11 ani(2 dansuri)

Marconi Robert-Bota Raluca-locul 7

Clasa Hobby 6-9 ani(4 dansuri)

Luca Sebastian-Vintan Teodora-locul 1

Clasa Hobby 10-11 ani(4 dansuri)

Prodan Eric-Măieraș Castilia-locul 1

Clasa E 12-13 ani(6 dansuri)

Morancea Răzvan-Marcu Ariana-locul 4

Clasa E 14-15 ani(6 dansuri)

Stoian Robert-Popescu Iulia-locul 3

Clasa E 16-35 ani(6 dansuri)

Stoian Radu-Vesa Bianca-2 locuri 2

„Conducerea clubului sportiv dorește pe aceasta cale sa mulțumească tuturor sponsorilor, colaboratorilor, părinților si nu in ultimul rând sportivilor pentru contribuția avuta in organizarea acestui eveniment”, a declarat antrenorul Sergiu Prodan.

Constantin Predescu


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Tenismenii cugireni, Raul Dubleș și Alice Bulzan, pe podiumul Campionatului Național „Tenis 10” desfășurat la Sibiu

cugirinfo.ro

Publicat

în

Tinerii tenismeni cugireni Raul Dubleș și Alice Bulzan, ambii cu vârsta de 10 ani, pregătiți de antrenorul Lucian Rada de la Clubul Sportiv „Metalurgistul Cugir”, au participat în acest weekend în municipiul Sibiu, la Turneul tenis de câmp, „Cupa FOX” din cadrul Campionatului Naţional „Tenis 10” unde au obținut medalii la categoria mingi verzi 10 ani.

Astfel, Raul Dubleș s-a clasat pe locul 3 (general) pentru al doilea concurs la rând, iar  Alice Bulzan pe locul 3 (grupa B), la egalitate cu locul 2.

Îi felicităm și noi pecei doi sportivi, pe antrenorul lor și le dorim rezultate tot mai bune în competițiile care îi așteaptă!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, al doilea eșec consecutiv: Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

“Roș-albaștrii” au suferit astăzi, sub Feleac, al doilea eșec consecutiv, 1-2 (1-1) cu Viitorul Cluj, după ce au fost cei care au deschis scorul.

Dohotariu (31) a deschis scorul, însă egalitatea a survenit 6 minute mai târziu. În actul secund, amifitrionii au dat lovitura și au preluat avantajul pe tabelă, trupa lui Marius Popescu fiind la primul succes stagional.

Veniți după insuccesul drastic de pe propriul teren cu CSU Alba Iulia, cugirenii nu-și închipuiau că vor pleca cu mâna goală dintr-o deplasare considerată facilă. În criză de efectiv, antrenorul Lucian Itu a intrat în primul unsprezece, la 45 de ani, pentru a întări compartimentul ofensiv, lovit de multe indisponibilități (M. Domșa, Cîrloanță, Da Silva)

Au evoluat formațiile:

Viitorul Cluj: Măluțan – Șerbănescu, Milchiș, Podea, Gățan, Milandru, Calo/ cpt, Herciu, Al. Pop, Iepure, Doroftei; rezerve Borz, Baciu, Judea, E. Moga, Harangozo, D. Mureșan, Thiam, Cozac, Șoaită. Antrenor Marius Popescu.

Metalurgistul Cugir: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Vitinha/ cpt – Șaucă, Udrea, P. Păcurar, Gh. Hăprianu – L. Itu, Cocan; rezerve Perjeriu, Șuteu, Kiraly, M. Neagu, Selagea, Tăban, Ad. Coman, R. Păcurar, Bura. Antrenor Ion Ilie.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Vasile Hârjoc, medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Portugalia

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 15 – 17 septembrie 2023, în Madeira, Portugalia, a avut loc Campionatul Mondial de Alergare Montană, eveniment la care au luat parte peste 500 de atleți de pe toate continentele.

Probele de concurs au fost de 9 km (competiție desfășurată în data de 15 septembrie) și de 32,4 km (desfășurată în 17 septembrie). România fost reprezentată în ambele probe organizate în cele două zile de concurs.

Din județul Alba a luat startul în proba de 32,4 km cunoscutul atlet Vasile Hârjoc, de la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir (născut în comuna Cut – antrenor profesor Gheorghe Hăprean). Acesta s-a situat pe locul I, obținând titlul de Campion Mondial la categoria de vârstă +70 de ani, imnul României fiind intonat o singură dată la acest eveniment major. Pe locul II s-a clasat un atlet din Polonia, iar pe poziția a III-a un alergător spaniol.

„A fost un concurs deloc ușor, m-am bătut pentru acest rezultat, reușind să apăr titlul european câștigat în Elveția în urmă cu două luni. De aici plec în Italia, la Pescara, unde se desfășoară Campionatul European de Atletism. Probele la care particip sunt: Cros 6 km, 5000 m (pe pistă), 10 km alergare pe șosea și 21,097 km Semimaraton”, ne-a declarat cugireanul Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir