cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » 22 de sportivi din Cugir s-au calificat în finalele Concursului Național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, desfășurat la Orăștie

22 de sportivi din Cugir s-au calificat în finalele Concursului Național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, desfășurat la Orăștie

Publicat în 04.11.2016 la ora 16:38

pro-dance-orastie-oct-2016Complexul „Arsenal Park” din Orastie a găzduit la finalul săptămânii trecute, cea de-a II-a ediție a concursului național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, competiție organizata de clubul cu același nume, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Orastie, in colaborare cu Federația Romana de Dans Sportiv.

La eveniment au luat startul peste 400 de sportivi din întreaga țara in cele 28 de categorii de concurs, comisia de arbitri fiind una de 5 stele, având in componenta 30 de arbitri cu experiența din România.

Cei peste 700 de spectatori prezenți pe durata întregii competiții au putut urmări atât categorii de copii începători cât si categorii avansate, nivelul competitiei fiind unul foarte ridicat.

Pe lângă organizarea impecabila, Clubul „ProDance 2007”, condus de antrenorul Sergiu Prodan a reușit sa aibă o evoluție foarte buna prin sportivii săi, reușind calificarea in finalele competitiei printr-un nr impresionant de 22 de dansatori. Rezultatele pe categorii de vârsta si clase valorice sunt următoarele:

Solo 10-11 ani(cha cha)

Coman Denisa-locul 4

Carstena Alexandra-locul 5

Gridan Antonia-locul 6

Moga Daria-locul 7

Solo 12-15 ani(cha cha)

Codea Diana-locul 3

Popescu Iulia-locul 4

Debutanti 4-7 ani(2 dansuri)

Balog Alexandru- David Daria-locul 1

Debutanti 8-9 ani(2 dansuri)

Ploia Răzvan-Tomoiu Ștefania-locul 3

Debutanti 10-11 ani(2 dansuri)

Marconi Robert-Bota Raluca-locul 7

Clasa Hobby 6-9 ani(4 dansuri)

Luca Sebastian-Vintan Teodora-locul 1

Clasa Hobby 10-11 ani(4 dansuri)

Prodan Eric-Măieraș Castilia-locul 1

Clasa E 12-13 ani(6 dansuri)

Morancea Răzvan-Marcu Ariana-locul 4

Clasa E 14-15 ani(6 dansuri)

Stoian Robert-Popescu Iulia-locul 3

Clasa E 16-35 ani(6 dansuri)

Stoian Radu-Vesa Bianca-2 locuri 2

„Conducerea clubului sportiv dorește pe aceasta cale sa mulțumească tuturor sponsorilor, colaboratorilor, părinților si nu in ultimul rând sportivilor pentru contribuția avuta in organizarea acestui eveniment”, a declarat antrenorul Sergiu Prodan.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 341 ori

22 de sportivi din Cugir s-au calificat în finalele Concursului Național de dans sportiv „Cupa Pro Dance”, desfășurat la Orăștie
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.