cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » „Ziua Națională a Tineretului” marcată la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

„Ziua Națională a Tineretului” marcată la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat în 02.05.2017 la ora 21:35

Cu prilejul  Zilei Naționale a Tineretului, la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir a avut loc un careu festiv, consacrat premierii elevilor și profesorilor din cadrul instituției de învățănt, care s-au evidențiat la concursurile școlare și care s-au implicat în activitățile de voluntariat organizate în parteneriat cu primăria locală.

La eveniment au luat parte directorul colegiului, prof. Ionuț Iancu, administratorul public al orașului Cugir ing. Marius Jibotean, consilierul județean Dan Cherecheș, consilierul educativ Mariana Jibotean, cadre didactice ale instituției școlare.  Din partea asociației ,,Ține de tine” a luat parte profesorul Alin Teodorescu.  În acest cadru au fost premiați peste 30 de elevi, care pregătiți de profesorii: Dacia Napău, Alexandru Micaciu, Liliana Dache, Ion Nicu, Florin Toma, Stela Predescu, Gabriela Urs, Arabela Muscalagiu, Claudia Precup și Ioan Câmpean, au adus premii importante acestei instituții tehnice de învățământ.

Disciplinele la care s-au obținut frumoasele rezultate sunt din domeniile: mecanic, electro – mechanic, robotică și automatizări, matematică, biologie, limba română și sport. ,,Doresc să vă felicit încă o dată pentru rezultatele pe care le-ați obținut și vă asigur din partea conducerii colegiului că vom face o tradiție prin care ne propunem să evidențiem rezultatele școlare și extrațcolare obținute de elevii noștri”, le-a transmis directorul Ionuț Iancu participanților.

Acest articol a fost citit de 252 ori

„Ziua Națională a Tineretului” marcată la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.