cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ziua Femeii sărbătorită la Cugir prin spectacolul „Un mărțișor pentru mama”

Ziua Femeii sărbătorită la Cugir prin spectacolul „Un mărțișor pentru mama”

Publicat în 05.03.2016 la ora 14:12

spectacol-cugir-ziua-mamei-2016În organizarea Casei Orășenești de Cultură din Cugir, ieri, 4 martie 2016, a avut loc sub genericul „Un mărțișor pentru mama” un atractiv spectacol artistic dedicat mamei.

În debutul evenimentului au urcat pe scen Casei de Cultură, sportivii profesorului Sergiu Prodan de la Clubul ,,ProDance 2007” Cugir, cele 10 perechi etalându-și măestria prin vals, tango și step. Sala s-a însuflețit la apariția actorilor Cercului de Teatru de Amatori al Casei de Cultură pregătiți de actrița și regizoarea Maria Dodoc, care au prezent nu mai puțin de 4 piese pregătite special pentru acest eveniment: „O căsătorie periculoasă”, ,,Monolog” „O doamnă abracadabrantă” din piesa Începem a dramaturgului I.L.Caragiale, „Mărioară,Mărioară” și „Don Juan”.

O ținută artistică specială au dovedit-o și de această dată, Cercul de canto, pian și chitară al Casei de Cultură Cugir condus profesoara Corina Băcăințan, precum și Grupul „Aprentis” aflat de mulți ani sub îndrumarea ingineului Călin Furdui. În timpul și la finalul spectacolului, mai tinerii actori ai Cercului de Teatru au înmânat doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment, ghiocei culeși de către aceștia din padurile Cugirului. Au onorat manifesarea, viceprimarul orașului prof. Horia Rotche, prof. Rodica Florea – directorul Casei de Cultură și ing. Aurel Voicu – președintele Asociației PRO Cugir.

Acest articol a fost citit de 187 ori

Ziua Femeii sărbătorită la Cugir prin spectacolul „Un mărțișor pentru mama”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.