cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » „Ziua Europei” va fi marcată mâine la Cugir. Concurs de desene pe asfalt, face-painting şi flash mob

„Ziua Europei” va fi marcată mâine la Cugir. Concurs de desene pe asfalt, face-painting şi flash mob

Publicat în 08.05.2014 la ora 13:28

9mai-ziua-europeiMâine, 9 mai 2014, Primăria oraşului Cugir, Consiliul Local şi Casa de Cultură Cugir, organizează un eveniment interactiv pentru a sărbători Ziua Europei. Activităţile se vor organiza în faţa Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir, între orele 17.00 – 19.00 şi vor consta în:  concurs de desene tematice pe asfalt, face-painting, baloane, steguleţe şi  flash mob.

Potrivit directorului Casei de Cultură, prof. Rodica Florea,  la eveniment participă pe lângă elevi ai şcolilor din Cugir,  Cercul de Canto al Casei de Cultură, Cercul de Teatru şi Clubul de Dans Sportiv ProDance 2007.

În baza parteneriatului încheiat cu instituţiile şcolare, numărul de elevi participanţi la desenele pe asfalt se va face ţinând seama de următoarele categorii de vârstă:

Cat. I:   6 – 8 ani

Cat. II:  9 – 10 ani

Cat III:  11 – 12 ani

Cat. IV: 13 – 14 ani

Şcolile vor desemna câte o persoană de specialitate care să facă parte din juriul concursului de desene pe asfalt cu tematica zilei.

Casa de Cultură va acorda câştigătorilor locurilor I-III, rechizite şcolare.

C.P.

Acest articol a fost citit de 263 ori

„Ziua Europei” va fi marcată mâine la Cugir. Concurs de desene pe asfalt, face-painting şi flash mob
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *