cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Florinela, tânăra din Cugir care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier de la Vinerea

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Florinela, tânăra din Cugir care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier de la Vinerea

Publicat în 08.01.2017 la ora 16:30

Vestea morții lui Florinela, tânăra din Cugir care și-a pierdut viața noaptea trecută,  în urma unui cumplit accident rutier, a venit ca un șoc pentru cunoscuți. Sute de mesaje emoționante au fost postate pe rețelele de socializare, prin care cei dragi transmit ultimele gânduri.

”Doamne! Nu pot sa cred….nu se poate!!!Păcat…suflet nevinovat. Dumnezeu să o ierte!”

”Ieri fericite în formula de 3, azi în doliu rămânând doar două!!! FLORINELA odihneste-te în pace!”

”Te-ai dus prea repede, prea tânără, lăsând în sufletul părinților și celor dragi un imens gol. Dumnezeu să te odihnească! Vei rămâne în sufletul tuturor aceeaşi fată plină de viață, chiar dacă vei trăi în preajma îngerilor! Condoleanțe familiei!”

”Prea repede ai plecat dintre noi iubita mea..!”

”Chiar îmi pare rău. Nici acum nu îmi vine a crede că te-ai dus Florinela. Dumnezeu să te odihnească acolo sus unde ești! Condoleanțe familiei”

”Dumnezeu să o ierte și să îi facă odihna veșnică!”, sunt doar câteva din zecile de mesaje de condoleanţe postate pe Facebook.

”Flori”, cum îi spuneau mulți dintre apropiații, avea toată viața înainte, însă din păcate, timpul s-a oprit pentru ea la 19 ani. Florinela a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, după ce mașina în care se afla cu alți trei prieteni s-a izbit de un stâlp de electricitate și de o țeavă de gaz, după care a luat foc. Șoferul, în vârstă de 26 de ani, ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă. Acesta, împreună cu ceilalți doi pasageri, au reușit să iasă din mașină înainte să ia foc. Potrivit martorilor, tânăra a decedat în urma traumatismelor provocate de accident.

Acest articol a fost citit de 1853 ori

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Florinela, tânăra din Cugir care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier de la Vinerea
4.3 (85%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.