cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Walter Ghidibaca își va lansa în 10 august la Cugir volumul de proză ”Totul e bine când se termină prost”

Walter Ghidibaca își va lansa în 10 august la Cugir volumul de proză ”Totul e bine când se termină prost”

Publicat în 30.07.2013 la ora 15:37

walter-ghidibaca-cugirIubitorii de literatură din Cugir sunt invitaţi la Casa de Cultură, sâmbătă, 10 august 2013, de la ora 18.00, la lansarea volumului de proză ”Totul e bine când se termină prost”, aparţinând ziaristului clujean Walter Ghidibaca, apărut la editura Eikon.

Subiectul cărţii este povestea unui jurnalist care face o expediţie cu Dacia până în Siberia şi este arestat la înapoiere pentru că, abţiguit fiind, spune că are o bombă în rucsac când e întrebat de vameşi de conţinutul bagajului.

Pentru aceasta petrece opt luni în închisoare. Redam mai jos câteva fragmente din publicaţia autorului:

Sunt în arestul poliţiei. Iuri se uită cu aceiaşi ochi albaştri după mine şi mă
aşteaptă să mă conducă după gratii. După o oră îmi face semn să-mi iau rucsacul şi să-l urmez. Încep să am un licăr de speranţă. Poate mi se va da drumul. Urcăm din nou în maşină. Când îmi dau seama că nu merge spre aeroport ci spre oraş, simt că îmi plezneşte capul. Nu pot să cred că este adevărat ce mi se întâmplă! Şi totuşi… Poate este totuşi o farsă!. Este ideea care îmi macina mintea în continuare, de-a lungul întregului drum. Ajungem pe o stradă lăturalnică, destul de pustie, lângă o clădire mare. Poarta metalică în faţa căreia am aşteptat în maşina se deschide cu un huruit greu”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 344 ori

Walter Ghidibaca își va lansa în 10 august la Cugir volumul de proză ”Totul e bine când se termină prost”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *