cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Vrăjitoare, Zâne, Cenușăreasa, Scufița Roșie, Albă ca Zăpada și Albinuța prezente la Halloween-ul toamnei desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir

Vrăjitoare, Zâne, Cenușăreasa, Scufița Roșie, Albă ca Zăpada și Albinuța prezente la Halloween-ul toamnei desfășurat la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir

Publicat în 28.10.2017 la ora 21:53

Câteodată exercițiile de imaginație pot lua forma unor personaje cu care copiii se identifică, sau  fac parte din vraja unei lumi a copilăriei.

O astfel de activitate a fost organizată, la Școala gimnazială nr. 3 Cugir, la clasa III-a A (prof. înv. Lavinia Lupu Fleșeru), bagheta magică fiind deținută chiar de un grup de elevi avându-i ca inițiatori pe  Andreea Predescu și Georgiana Puican . Elevii s-au costumat în diferite personaje, pe care și le-au prezentat pe fond muzical.

Au fost îmbrăcați în costume ce înfățișează personaje mitice, vrăjitoare, care vor alunga forța răului (vrăjitoarea din „Albă ca zapada”), cavalerii toamnei, zâne bune – „Cenușăreasa”, precum și „Scufița Roșie, sau „Albinuța”. Obiectivele atractivei activități au constat în cunoașterea unui aspect al tradițiilor anglo – saxone foarte mediatizat, răspândit și în alte zone, ajungând și în România.

Prin acest mod, s-a evidențiat dezvoltarea aptitudinilor artistice – modalități de realizare; parada măștilor(prezentare făcută și colegilor din clasele I A  și a II-a B, din cadrul școlii; discuții despre istoricul și însemnătatea sărbătorii de Halloween. La finalul evenimentului copiii s-au delectat cu dulciuri și răcoritoare.

Acest articol a fost citit de 150 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.