Rămâi conectat

Politică

Votăm Victor Ponta şi suntem siguri de victorie!

Redacția Cugirinfo.ro

Publicat

în

trifanNoi, social-democraţii din Cugir întotdeauna am făcut o campanie electorală onestă, bazată pe faptele şi realizările candidaţilor noştri şi ne-am promovat întotdeauna programul cu care aceştia veneau în faţa alegătorilor.

Am fost neplăcut surprinşi de atitudinea celor doi copreşedinţi ai ACL Cugir, respectiv Adrian Teban – primarul oraşului şi Radu Roşian – consilier local, şi de modul în care şi-au ales să se manifeste în această campanie electorală prezidenţială. Astfel obrăznicia şi agresivitatea din mass-media folosită de reprezentanţii ACL denotă sărăcia de idei, de proiecte şi viziune coerentă, mutând discursul şi acţiunea politică pe atacul la persoană, prin mistificarea realităţilor, prin distrugerea materialelor de campanie a adversarilor politici, prin acţiuni de intimidare a votanţilor, desconsiderare a unor categorii sociale, împărţind electoratul în votanţi buni şi votanţi răi.
De aceea eu vreau să îi reamintesc primarului Teban, că el este primarul tuturor cugirenilor, indiferent de locul de naştere al acestora, sau de statutul socio-profesional. La construcţia acestui oraş şi-au adus contribuţia alături de băştinaşi şi oamenii veniţi din Moldova, Oltenia, Muntenia sau Dobrogea, care s-au confundat cu oraşul, devenind cugireni şi se revendică cu mândrie la statutul de cugirean.
Mi se par jignitoare afirmaţiile făcute de copreşedinţii ACL Teban şi Roşian, conform cărora cei din Moldova, Muntenia, Oltenia, au votat în turmă, ca nişte proşti, PSD-ul şi candidatul acestui partid – Victor Ponta.
Atenţie, domnule primar! Faceţi o mare greşeală împărţind cetăţenii oraşului în funcţie de modul în care votează, afirmaţia dvs. fiind destul de periculoasă, şi ar putea induce tensiune şi dezbinare în rândul cetăţenilor.
Cred că la Facultatea de teologie pe care spuneţi că aţi absolvit-o, aţi dobândit altfel de atitudini şi aţi învăţat să folosiţi altfel cuvântul încât să nu jigniţi pe toţi cei care nu au aceeaşi opţiune cu dvs. Poate aţi uitat că toţi cetăţenii sunt contribuitori la bugetul local şi ar trebui să vă reamintiţi şi faptul că la alegerile din 2012, aţi ajuns primar prin votul covârşitor al votanţilor PSD, faţă de care aveţi o atitudine total nedemnă.
Referirile dvs. la faptul că PSD-iştii sunt foştii comunişti sunt total mincinoase şi nu mai păcălesc pe nimeni. Atât eu cât şi dvs., cât şi Victor Ponta, facem parte din aceeaşi generaţie, care la căderea comunismului avea 16-17 ani. Sunt mândru că sunt social-democrat şi nu mi-e ruşine de familia mea şi de trecutul părinţilor mei. De asemenea, preşedintele Victor Ponta a demonstrat cu tărie faptul că promovează tinerii, astfel cine priveşte componenţa Guvernului vede că majoritatea covârşitoare a miniştrilor sunt oameni tineri, care nu au de a face nimic cu comunismul.
De aceea noi credem că Victor Ponta, candidatul PSD la funcţia de preşedinte, este un om al viitorului, un om care investeşte în oameni nu în case, un preşedinte care va reprezenta cu mândrie România şi pe toţi românii, indiferent unde s-ar afla ei în lume! Votăm Victor Ponta preşedinte şi suntem siguri de victorie!

Ing. Mircea TRIFAN,
preşedintele PSD Cugir


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. Avatar

  cetatean cugir

  14.11.2014 la 14:57

  Doamne ajuta!

 2. Avatar

  xxL

  14.11.2014 la 14:59

  Tebane, te-ai luat si tu dupa prostul de Rosianu? Nu mai ai pic de demnitate si bun simt!

 3. Avatar

  c

  15.11.2014 la 18:42

  TRIFANE ciocu mic ca daca nu erai membru PSDR erai un mic nimic,……

 4. Avatar

  c

  15.11.2014 la 19:05

  nu pot sa-mi dau seama cu ce te ai evidentiat tu ca sa ajungi mare sef la PSDR cugir,ca in afara de specialist in desfundat tevi si canalizari,in ce ai mai fost specializat de ai ajuns mare sef pe constructie de arme de foc ca doar ii mare diferenta intre teava de apa si aia de pusca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Miercuri, 22 martie 2023, femeile social democrate din Cugir și-au ales o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În sala de reuniuni a Centrului Cultural Cugir a avut loc miercuri, 22 martie 2023, Conferința de dare de seamă și alegeri a Organizației de Femei a PSD Cugir, eveniment la care au fost prezente peste 100 de participante.

Au luat parte ca invitați: Marcela Daramus-președinta organizației de femei Alba a PSD, deputatul Radu Tuhuț – președintele Organizației Județene Alba a PSD, subprefectul Județului Alba, Corneliu Mureșan – secretar executiv al PSD Alba, ing. Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD – director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Conferința a ales un birou format din: președinte, trei vicepreședinți și 11 membri.

În funcția de președinte a fost aleasă Ancuța Mizgai – de profesie psiholog la Societatea Uzina Mecanică Cugir, iar ca vicepreședinți: Mirela Cutean, Julieta Isarie și Mihaela Găldău.

În funcșia de secretar a fost aleasă Georgiana Jurj.

Invitații au felicitat-o pe noua președintă a organizației și i-au urat mult success în noua sa misiune care i-a fost încrdințată.

„Felicitări și mult succes, Ancuța Mizgai, pentru alegerea ta în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Cugir. Felicitări tuturor doamnelor alese astăzi în Biroul Politic OFSD Cugir! Mulțumesc domnului președinte PSD Cugir, Mircea Trifan și întregii sale echipe. Mulțumesc organizației PSD a județului Alba pentru sprijin acordat organizației de femei social democrate din Județ”, a ținut să transmită participanților, Marcela Dărămuș.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Județul Alba, prezent la Ședința Biroului Național al Seniorilor Liberali, destinată convocării Congresului din aprilie 2023

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul zilei de ieri, 18 martie 2023, la Palatul Parlamentului din București s-a desfășurat  Ședința Biroului Național al Organizației Naționale a Seniorilor  Liberali, eveniment la care au luat parte reprezentanți ai tuturor organizațiilor liberale de pensionari din țară și din municipiul București.

Din partea organizației județene Alba a pensionarilor PNL a participat ing. Aurel Voicu, reales președinte al pensionarilor PNL Alba la alegerile din octombrie 2022.

Potrivit lui Voicu, reuniunea de la București a avut pe ordinea de zi 3 puncte: Pregătirea Congresului seniorilor liberali care va avea loc pe 28 aprilie 2023 (ocazie cu care s-a format o comisie de pregătire a congresului);  Discuții pe problemele organizatorice ridicate de filiale; Prezentarea moțiunilor celor 2 candidați la funcția de președinte al seniorilor PNL pentru desemnarea candidatului ce urmează a fi ales la Congresul din aprilie. Este vorba despre liberalii Lucrețiu Todoroiu și Victor Paul Dobre. Aceste moțiuni urmează să fie discutate în fiecare birou județean al organizațiilor de pensionari.

La ședința biroului central al organizației pensionarilor a luat parte parlamentarul Virgil Guran, vicepreședinte al PNL.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sărmășan Andrei Călin și Cutean Maria Mirela sunt noii consilieri locali în tabăra social democraților din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a luat act de încetarea de drept a mandatelor de consilieri locali aparținând lui Sava Gheorghe (director general adjunct la Societatea Uzina Mecanică Cugir) și Mihu Valentin, aleși pe listele Partidului Social Democrat – organizația Cugir, la alegerile locale desfășurate în luna iunie 2020.

Locurile  celor doi fiind declarate vacante, au fost ocupate de următorii supleanți pe lista PSD și anume: Sărmășan Andrei – Călin, respectiv Cutean Maria Mirela.

Aceștia au depus jurământul și au fost validați în ședința extraordinară de astăzi, 18 noiembrie 2022, a Consiliului Local Cugir.

În ceea ce îl privește pe Sava Gheorghe, încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir s-a produs ca urmare a opțiunii acestuia de a exercita calitatea de Director general adjunct la Uzina Mecanică Cugir, iar în cazul lui Mihu Valentin  încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir a avut loc ca urmare a demisiei acestuia (prin schimbarea temporară a domiciliului în altă țară). De menționat că Sărmășan Andrei – Călin este salariat al Fabricii de Arme Cugir, iar Cutean Maria Mirela este angajată la Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit art. 9, alin. 2, lit. b din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de incompatibilitate sau demisie și se constată de către consiliul local, prin hotărâre, la propunerea primarului sau a oricărui consilier local.

 Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir