cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Vizita noului director general al CN Romarm SA, Claudiu Cucu, la fabricile de armament si munitie din Cugir

Vizita noului director general al CN Romarm SA, Claudiu Cucu, la fabricile de armament si munitie din Cugir

Publicat în 09.03.2019 la ora 10:00

Cele două societăţi cugirene de armament şi muniţie, Fabrica de Arme, respectiv Uzina Mecanicanică Cugir au primit miercuri, 6 martie 2019, vizita noului director general al C.N. Romarm S.A., Claudiu Cucu.

Prezenţa, pentru prima dată la Cugir, a managerului industriei de apărare a avut drept scop, o evaluare cu privire la situaţia economică şi financiară a celor două societăţi comerciale, în baza unei analize concrete, făcută la faţa locului, împreună cu factorii de răspundere de la cele două fabrici.

Potrivit unor surse, la Fabrica de Arme, discuţiile s-au purtat cu directorii societății, Nicolae Mihăilesc și Gheorghe Sava, precum și cu președintele sindicatului „Apărarea”, Ioan Neagu, iar apoi cu reprezentanții conducerii de la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

De menționat că anterior, șeful Romarm a vizitat unele secții și sectoare de activitate aparţinând celor două fabrici, luând contact cu activitatea de producție și a purtat discuții cu salariații care lucrează direct în producție.  După cum am fost informați, acesta a cerut conducerilor unităților de armament și muniție, informări cu privire la portofoliul de comenzi, relaţia celor două societăți cu Romarm şi Ministerul Economiei, stadiul colaborării şi negocierile purtate cu partenerii externi.

A fost de asemenea, abordată şi problema legată de Programul de dezvoltare tehnico – economică al societăților, solicitându-se sprijin din partea conducerilor celor două fabrici pentru retehnologizarea unor sectoare de activitate care necesită schimbări într-un termen cât mai scurt. De menționat că noul director general Romarm l-a înlocuit de la conducerea companiei pe Marius Ioana, cel care a deținut această funcție timp de doi ani.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 648 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.