cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Vizită a reprezentanților Grupului german Rheinmetall Defence AG la Fabrica de Arme Cugir

Vizită a reprezentanților Grupului german Rheinmetall Defence AG la Fabrica de Arme Cugir

Publicat în 05.02.2018 la ora 11:28

La pavilionul administrative de la Fabrica de Arme Cugir a avut loc vineri, 2 februarie 2018, o întâlnire a conducerii societății cu o delegație a Grupului Rheinmetall Defence A.G. din Germania.

Este prima vizită la Cugir a unor reprezentanți ai prestigiosului concern german cu sopul discutării unor oportunități de investiții și colabrare benefice celor două părți.

În urma discuțiilor dintre directorul general, dr. ing. Nicolae Mihăilesc și oaspeții germani, s-a analizat posibilitatea de a implica fabrica cugireană de armament, în perspectiva unui proiect de parteneriat privind fabricația de produse de tehnică militară, demers menit să conducă la stimularea economică a unității și implicit la generarea de noi locuri de muncă.

Directorul general de la Arme Cugir a spus că apreciază în mod deosebit intenția companiei Rheinmetall, de a colabora cu societatea pe care o conduce, exprimâdu-și deschiderea în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu nemții privind identificarea unor soluții tehnice referitoare la programe care interesează ambele părți.

De menționat că, în România există mai multe proiecte derulate de Grupul Rheinmetall, care vizează societăți din domeniul industriei de apărare, unul dintre acestea fiind materializat deja, în fabricarea la Moreni a transportorului blindat de trupe 8×8.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1080 ori

Vizită a reprezentanților Grupului german Rheinmetall Defence AG la Fabrica de Arme Cugir
4 (80%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.