cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » „Viruşii verzi” – umiliţi de tripla lui Cocină: Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1-4 (1-2)

„Viruşii verzi” – umiliţi de tripla lui Cocină: Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1-4 (1-2)

Publicat în 18.10.2016 la ora 17:16

iacsa-metalurgistul-cugirMetalurgistul Cugir a câştigat astăzi, în stil de mare echipă și într-un mod autoritar, chiar în fieful liderului Seriei a V-a din Liga a 3-a, Sănătatea Cluj, formaţia lui Călin Moldovan impunându-se cu un categoric 4-1 (2-1) împotriva „viruşilor verzi” ce au suferit întâiul eşec stagional!

A fost cel mai important succes stagional al cugirenilor, care veneau după două etape mai puţin fericite, în care nu au strâns decât un punct. O prestaţie excelentă a vizitatorilor, ce vor schimba liderul seriei, graţie acestei victorii de senzaţie.

Eroul grupării de sub Drăgana a fost Cocină, ce şi-a trecut în cont o triplă (29, 41 şi 53), mai punctând pentru vizitatori Ad. Radu (80).

Într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Seriei a V-a din Liga a 3-a, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir, scorul a fost 1-4 (0-2), vizitatorii marcând prin Cocină, în minutul 29, după o acţiune personală şi un şut din unghi. Tot Cocină a majorat avantajul, după o lovitură liberă de la 17 metri executată excelent (minutul 41). La reluare, Cocină şi-a trecut în cont tripla, în minutul 53, la finele unei acţiuni extraordinare, încheiată cu un şut la colţul lung.

În minutul 80, nou-intratul AdrianRadu a parafat umilinţa „viruşilor verzi”! Sunt primele goluri primite acasă în acest sezon de Sănătatea Cluj, ce poate pierde fotoliul de lider. În minutul 45, Lupu a transformat un penalty acordat pentru un fault făcut de Bactăt. Metalurgistul Cugir a strâns 13 puncte şi a urcat pe locul 5, iar vineri va juca sub Drăgana cu FC Zalău.

Echipe de start: • Sănătatea: Lăzăreanu – Ciupe, D. Matei, E. Negru, Deneş, Vitan, B. Cristea, Flueraş, Ad. Lupu, Ititesc, Ceaca; rezerve An. Todoran, Sular, Bria, Cr. paul, H. Rus, F. Grigore, D. Bucur.

• Metalurgistul: Vlase – Tăban, Bactăr, Maftei, I. Tătar, Varodi, Măd. Popa, Covaciu, Cocină, Itu, Stoianof; rezerve D. Popescu – Marinoiu, Ad. Radu, M. Codrea, M. Udrea, Negrescu, Torişte.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 171 ori

„Viruşii verzi” – umiliţi de tripla lui Cocină: Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1-4 (1-2)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.