cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Violența ia amploare în rândul adolescenților din Cugir. Ne-a fost semnalat un alt caz în care un băiat este lovit cu palmele și picioarele

Violența ia amploare în rândul adolescenților din Cugir. Ne-a fost semnalat un alt caz în care un băiat este lovit cu palmele și picioarele

Publicat în 11.07.2019 la ora 12:43

Un nou caz de violență în rândul adolescenților a fost înregistrat zilele trecute la Cugir. Un băiat a fost agresat și lovit cu palmele și picioarele.

Din primele informații, agresiunea s-ar fi produs în ziua de 8 sau 9 iulie 2019 și au fost implicați doi minori.

Ca urmare a imaginilor aparute, politistii din Cugir s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea iinfractiunii de loviri sau alte violente si urmeaza sa efectueze verificari in vederea identificării persoanelor din videoclip.

Lucrători din cadrul Politiei oras Cugir au procedat la indentificarea persoanelor din videoclip și au constatat ca este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de catre un un alt minor de 16 ani.

Din cercetari a rezultat faptul ca, agresiunea a avut loc ca urmare a unei neintelegeri verbale si sponate, intrucat cei doi minori nu aveau ncio relatie de prietenie. Parintii minorului agresat s-au prezentat la sediul Politiei Cugir si au fost audiati.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 3143 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.