cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Vineri şi sâmbătă, 3 persoane au fost gasite decedate la domiciliu în Cugir, după ce au facut stop cardio respirator

Vineri şi sâmbătă, 3 persoane au fost gasite decedate la domiciliu în Cugir, după ce au facut stop cardio respirator

Publicat în 16.03.2013 la ora 17:01

Poliţia şi Ambulanţa din Cugir au fost solicitate în zilele de 15 şi 16 martie, la domiciliul a trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie pentru a constata decesul acestora.

Primele doua cazuri au fost înregistrate vineri, 15 martie, mai intâi la casa lui B.V, 54 de ani, domiciliat în satul de munte Feţeni, localitate arondată Cugirului, iar apoi oamenii legii şi salvarea s-au deplasat la o altă locuinţa, pe strada Constructorului, unde a fost găsit tot mort, in casă, V.N, în vârstă de 45 de ani. În ambele situaţii, cauza deceselor, fiind potrivit medicului de gardă de la Spitalul din Cugir, infarctul miocardic. Dacă decedatului din catunul Feţeni, adus la morga Spitalului Cugir i s-a facut autopsierea de către medicul legist, in celălalt caz, familia n-a pretins acest lucru motivând că acesta sufera de afecţiuni grave la inimă.
Cel de-al treilea caz s-a petrecut în dimineaţa zilei de sâmbătă la locuinţa bătrânei B.A, 84 de ani, din cartierul Cindeni, găsită decedata de catre familie ca urmare a unui stop cardio respirator. Conform surselor, in toate cele trei situaţii nu există elemente suspecte care să fi provocat decesele.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 252 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.