cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Vineri, de 1 Decembrie 2017, în ultima reprezentație a turului: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj

Vineri, de 1 Decembrie 2017, în ultima reprezentație a turului: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj

Publicat în 29.11.2017 la ora 15:50

Metalurgistul Cugir este prima dintre divizionarele terțe din județul Alba care va intra în vacanță, gruparea de sub Drăgana având programată vineri, de la ora 14.00, pe „Arena Cugir”, ultima reprezentație a anului, cu Sănătatea Cluj.

După primele puncte interne pierdute sub Drăgana în meciul cu liderul „U” Cluj și setul de tenis administrat „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, „roș-albaștrii” nu au o misune simplă la despărțirea de suporteri. Formația condusă de Călin Moldovan întâlnește o echipă incomodă, aceea a „virușilor verzi”, neînvinși de 5 runde și, în plus, este obligată să suporte absența de marcă a golgheterului Seriei a 5-a, Andrei Făgărășanu, cu 14 goluri marcate, suspendat pentru cumul de avertismente.

În mod categoric ne propunem să ne despărțim de suporteri cu o victorie și să încheiem anul competițional cu un pas cu dreptul. Întâlnim o formație imprevizibilă, avem handicapul absenței lui Făgărășanu, dar sunt soluții să acoperim această pierdere și sunt convins că jucătorii care vor intra în teren vor da maximum pentru a câștiga„, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Din distribuția gazdelor, clasate pe poziția a 4-a, mai lipsesc Șt. Radu  – nerefăcut, Codrea – învoit pentru un concurs de karate, Șuteu și Scurtu – indispobibilități prelungite. Pentru a urca pe podium, Metalurgistul ar trebui să câștige, iar Industria să nu reușească mai mult de un punct împotriva liderului „U” Cluj.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 98 ori

Vineri, de 1 Decembrie 2017, în ultima reprezentație a turului: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.