cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Vineri, 9 noiembrie 2018: La Căminul Cultural din Vinerea va fi organizat Balul Gospodarilor

Vineri, 9 noiembrie 2018: La Căminul Cultural din Vinerea va fi organizat Balul Gospodarilor

Publicat în 07.11.2018 la ora 16:04

Înainte cu 5 zile de intrarea în postul Crăciunului, vinereni și cugireni vor marca lăsatul secului prin distracție și voie bună. În organizarea Primăriei, Consiliului Local, Centrului Cultural Cugir și a Căminului Cultural din Vinerea, în data de 9 noiembrie a.c, va avea loc ,,Balul Gospodarilor”, bal de lăsare a secului (postul Crăciunului), obicei pe care sătenii îl țin de ani de zile și speră ca urmasii lor sa-l duca mai departe.

Post, despre care, Părintele Arsenie Boca spunea ,,șă postim în primul rând pentru că și Iisus a postit și este pildă de viață pentru noi. Dar noi trebuie să postim și pentru înfrânarea trupului, pentru susținerea minții spre Dumnezeu și pentru apropie­rea de Duhul Sfânt, Care ne sfințește și ne descoperă calea spre mântuire”.

Evenimentul se va desfășura la căminul Cultural din Vinerea între orele 19.00 – 24.00, noutatea din acest an reprezentând-o concertul de muzică populară susținut de interpreți consacrați, precum: Ovidiu Țăran, Ioana Clonța, Adi Neamțu și Alina Bâcă.  Potrivit organizatorilor, va avea loc și un concurs de ponturi cu premii. La dispoziția participanților va fi amenajat un bufet asortat cu dulciuri, răcoritoare ș.a. Intrarea este liberă.

Acest articol a fost citit de 144 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.