cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Vineri, 23 iunie 2017: Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu-Pătraşcu aduc la Cugir spectacolul de divertisment „Astăzi, minte-mă frumos”

Vineri, 23 iunie 2017: Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu-Pătraşcu aduc la Cugir spectacolul de divertisment „Astăzi, minte-mă frumos”

Publicat în 20.06.2017 la ora 9:28

Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu-Pătraşcu aduc la Cugir, vineri, 23 iunie 2017, de la ora 19:00, la Casa de Cultură din localitate, piesa „Astăzi, minte-mă frumos”, un spectacol de divertisment care nu trebuie ratat. După spusele organizatorilor, este vorba de un spectacol de tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu muzică de bună calitate.

Momentele de comedie sunt susţinute de actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu-Pătraşcu, care aduc în faţa spectatorilor o multitudine de situaţii şi personaje bine conturate, de-a lungul spectacolului existând multe schimbări de costume. Bianca Sârbu, o artistă cu mare priză la public, în plină ascensiune, carismatică şi foarte talentată, va asigura partea muzicală a acestui spectacol, care durează aproximativ două ore. Biletele costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la casieria Casei orășenească de Cultură. Pret/bilet este de 10 lei și 5 lei pentru elevi și pensionari. Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura Cugir.

Cosntantin Predescu

Acest articol a fost citit de 85 ori

Vineri, 23 iunie 2017: Actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu-Pătraşcu aduc la Cugir spectacolul de divertisment „Astăzi, minte-mă frumos”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.