cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Vineri, 20 decembrie: “Crăciunul Copiilor” la Casa de Cultură Cugir

Vineri, 20 decembrie: “Crăciunul Copiilor” la Casa de Cultură Cugir

Publicat în 18.12.2013 la ora 11:40

craciunul-copiilor-cugirÎn pragul sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură din Cugir în parteneriat cu Asociaţia “Maty şi Tărâmul Fermecat” a pregătit un program special dedicat copiilor. Organizatorii îi aşteaptă pe cei mici, alături de părinţi şi bunici, vineri 20 dece,brie, de la ora 17.00, la un eveniment inedit desfăşurat sub numele de “Crăciunul Copiilor”.

Implicat direct este Cercul de Teatru de Amatori, care a pregătit în debutul manifestărilor piesa “Poveste de Crăciun”, o introducere în atmosfera potrivită pentru ceea ce va urma: întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii vor avea ocazia să îi spună personal Moşului ceea ce doresc să primească sub brad în noaptea de Ajun, iar cei mai timizi vor putea să îi conceapă o scrisoare în cadrul atelierelor de creat scrisori pe care organizatorii le vor amenaja.

De la “Crăciunul Copiilor” nu pot lipsi baloanele care vor lua diferite forme în mâinile îndemânatice ale tinerilor artişti din cadrul Cercului de Teatru. Cei care iubesc desenul vor putea să picteze, însă nu pe foi de hârtie, ci direct pe feţele prietenilor, fraţilor, părinţilor sau bunicilor care acceptă această provocare. Pentru cei mai pretenţioşi copii, vor exista şi ateliere de face-painting, în cadrul cărora vor putea fi pictaţi de către profesioniştii noii arte.

Cu ocazia acestui eveniment, Casa de Cultură va găzdui o nouă ediţie a Târgului Copiilor, care a avut loc pentru prima dată anul acesta pe 1 iunie.  Aşadar, cei care doresc să îşi vândă jucăriile pe care nu le mai folosesc sau diverse creaţii proprii, o pot face în cadrul acestui târg amenajat în foaierul Casei de Cultură.

Organizatorii le promit copiilor şi multe alte surprize, cu condiţia să fie cuminţi, în aşteptarea Moşului. Preţul unui bilet la “Crăciunul Copiilor”  este de 10 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 458 ori

Vineri, 20 decembrie: “Crăciunul Copiilor” la Casa de Cultură Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *