cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Vineri, 10 mai 2019, sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir va găzdui cea de-a V-a ediție a Târgului liceelor și meseriilor

Vineri, 10 mai 2019, sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir va găzdui cea de-a V-a ediție a Târgului liceelor și meseriilor

Publicat în 07.05.2019 la ora 21:15

Vineri, 10 mai 2019, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir va avea loc cea de-a V-a ediție a Târgului liceelor și messeriilor, eveniment organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Potrivit directorului colegiului tehnic cugirean, prof. Ionuț Iancu (gazda manifestării), la această activitate sunt așteptați începând cu ora 12.00, peste 200 de absolvenți ai claselor a VIII-a din unitățile de învățământ preuniversitar din Cugir și din localitățile apropiate, însoțiți de către cadre didactice (diriginți), consilieri școlari, directori și părinți.  Elevii vor afla informații despre fiecare unitate de învățământ, astfel încât, la sfârșitul clasei a VIII-a să poată să aleagă ruta școlară și, de ce nu, ruta profesională.

Elevii și părinții vor avea la dispoziție și profesorii psihopedagogi din școli pentru o consiliere și orientare profesională conform intereselor și aptitudinilor personale. Cconform organizatorilor, oferta educațională pentru anul școlar 2019-2020 va fi prezentată de către reprezentanți ai Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, reprezentanți ai Liceului Teoretic „David Prodan”  și principalii agenți economici din oraș.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 740 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.