Rămâi conectat

Actualitate

Vineri, 1 iunie 2018: Asociația „Ține De Tine” organizează, la Cugir, cea de-a doua ediție a „Târgului Voluntarilor”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Vineri, 1 iunie 2018, cugirenii sunt aşteptaţi la un eveniment inedit. Pentru că prima ediție a Târgului Voluntarilor, de anul trecut, a avut succes, Asociația  ŢINE De TINE a decis să organizeze și în acest an evenimentul.

Îi veți găsi pe bulevardul pietonal Alexandru Sahia unde vă vor aștepta cu jocuri, jucării, dulciuri făcute de voluntari, pictură pe față pentru copii, baloane și multe altele! Este un eveniment atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, iar distracția este garantată!

“Lucrurile extraordinare pe care le-au făcut tinerii și copiii pentru cei aflați în suferință ne-au motivat foarte mult să le acordăm încă odată oportunitatea de a face în continuare lucruri deosebite pentru cei mai puțin fericiti decât ei. În acest an am hotărât ca din banii ce se vor strânge un copil nevoiaș va primi timp de 1 an în fiecare lună o bursă de 500 de lei”, transmit membrii asociației.

Orice tânăr care dorește să ajute, să se implice dar și să câștige poate să își facă o echipă (componența 4-5 membri) și să o înscrie până în data de 25 mai. Formulatul de înscriere va fi descărcat, completat, scanat și trimis pe adresa de email: tinedetine@yahoo.com.

Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani din ce activități își doresc! Echipa câștigătoare este cea care strânge cei mai mulți bani și va fi premiată cu o excursie gratuită de 3 zile!


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Proiectil de calibru 88 mm, din al doilea Razboi Mondial, descoperit la Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un proiectil exploziv  calibru 88mm, din al doilea Razboi Mondial, fără focos, a fost asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba.

„Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost solicitată sa intervină în orasul Cugir, pentru asanarea unui proiectil rămas neexplodat. A fost asanat un proiectil exploziv de cal. 88 mm din al doilea Razboi Mondial fara focos. Forțe alocate: 1 x Autospecială Pirotehnică”, a transmis ISU Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

15-16 iunie 2024: La Vinerea, un colț de rai în inima naturii – Poiana cu lavandă

cugirinfo.ro

Publicat

în

În acest weekend la Vinerea (POIANA CU GORUNI) are loc un eveniment destinat iubitorilor de natură și de frumos. Evenimentul promite să ofere o combinație unică de natură și relaxare.

Intrarea este liberă, cu condiția achiziționării unui produs pe bază de lavandă de la standul amenjat special (buchețel, apă de lavandă, ulei).

Adresa la care va avea loc evenimentul este Calea Gorunilor, Nr. 14, sat Vinerea.

Vizitatorii pot admira câmpuri de lavandă unde se pot face poze superbe într-un peisaj de vis;

Mâncare delicioasă care va satisface toate gusturile;

Limonadă răcoritoare și cafeluță aromată pentru a vă hidrata și energiza;

Spațiu de joacă pentru copii, astfel încât cei mici să se distreze în siguranță.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Joi, 13 iunie 2024, eroii neamului au fost comemorați la Vinerea și Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 13 iunie, cu prilejul Zilei Înălțării Domnului, au fost comemorați martirii din Cugir și Vinerea, care au pierit în cele două războaie mondiale.

Evenimentul comemorativ organizat de Primărie şi Centrul Cultural a avut loc la cele două monumente din Cugir şi Vinerea. Programul activităților s-a derulat, ca de fiecare dată, cu slujbe religioase, intonarea Imnului de Stat, cel al Eroilor și al marșului Drum Bun, urmat de cântece și poezii.

La Vinerea au participat preoții și enoriașii care au sosit cu alai direct de la biserica, fluturând tricolorul. Au susținut cântece şi poezii patriotice elevii școlii gimnaziale Ioan Mihu Vinerea, însoțiți de cadrele didactice.

La Cugir au participat un sobor de preoți împreună cu enoriași pentru susținerea momentelor religioase. Momentele de cântece și poezii au fost susținute de Corul Școlii Iosif Pervain și elevii de la Cercul de Teatru al Centrului Cultural Cugir.

Cu ocazia comemorării s-au depus coroane din partea Primăriei şi a Consiliului Local Cugir, Asociației Veteranilor de Război şi a formațiunilor politice din oraş.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir