cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Victorie în fața liderului Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

Victorie în fața liderului Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

Publicat în 22.02.2017 la ora 21:08

Şurianu Sebeş şi Metalurgistul Cugir s-au întâlni astăzi într-un meci amical, disputat pe terenul „Pielarul”, câștigat de gruparea de sub Drăgana cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat de Ad. Radu (48).

Liderul Ligii a IV-a Alba a suferit întâiul eșec în partidele de verificare ale iernii, dar a oferit o replică de apreciat unei formații de categorie superioară.

Un meci interesant, de un bun nivel, în care Șurianu Sebeș a avut marile ocazii în prima repriză, cea mai importantă fiind bara lui Ludwig. La reluare, la prima acțiune notabilă, Tăban a trimis o centrare excelentă, finalizată de Ad. Radu, cu capul, atacantul fiind introdus la pauză. Echilibrată în prima repriză, disputa a fost controlată de metalurgiști în al doilea mitan, când oportunitățile s-au înmulțit la buturile lui Bănică.

Metalurgistul Cugir l-a avut în primul unsprezece pe nou-venitul L. Tudor (Pandurii Tg. Jiu), iar în aceste zile urmează să se întoarcă și Varodi (de la Sănătatea Cluj).

Divizionara terţă a apelat la testul cu liderul Ligii a IV-a Alba din pricina faptului că amicalul cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost anulat.

În distribuția divizionarei terțe s-au regăsit doi jucători de culoare, veniți din Camerun, fundașul Dongmo Kenfack Roland (19 ani, de la o academie din țara natală), repectiv atacantul Kana Tesse Roussel (24 ani, a jucat și în Serbia). Aceștia au fost folosiți pe întrega durată a partidei, urmnând ca antrenorul Călin Moldovan să-i mai vadă și sâmbătă, în testul cu CNS Cetate Deva.

• Şurianu: Bănică – Deaconu, R. Trif, Șt. Radu, Mirca – M. Neagu, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, Cl. Marcu – P. Muntean; au mai intrat Comănese, Homorozan, A. Fulea, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

• Metalurgistul Cugir (antrenor Călin Moldovan): Vlase – Bold, Cl. Maftei, Dongmo (Camerun), Tătar – Şaucă, Marinoiu, L. Tudor, Şuteu – Stoianof, Kana (Camerun); rezerve Ciubotariu, Tăban, Itu, Cioban, Codrea, Udrea, Iovănescu, Ad. Radu.

Acest articol a fost citit de 70 ori

Victorie în fața liderului Ligii a IV-a: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.