cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Victorie în Banat: Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)

Victorie în Banat: Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)

Publicat în 25.03.2016 la ora 17:23

giarmata-metalurgistul-mar-2016Metalurgistul Cugir este noul lider al seriei a 4-a din Liga a 3-a, după succesul obținut astăzi în deplasare cu Millenium Giarmata, scor 2-1 (0-0), formaţia de sub Drăgana reuşind să detroneze, cel puţin pentru o zi, pe ASU Poli Timişoara.

Prima victorie externă din retur pentru formaţia condusă de Călin Moldovan s-a conturat în actul secund, graţie reuşitelor semnate de Itu (53) şi I. Radu (69, a intrat la pauză), Diarra (min. 89) reducând din handicap!

Metalurgistul Cugir trebuie să-l cloneze pe extraordinarul jucător Lucian Itu, cel care a deschis drumul spre trei puncte mare pentru trupa lui Călin Moldovan în deplasarea din fieful „lanternei roşii”. După dubla din derby-ul cu ASU Poli Timişoara, experimentatul atacant a „recidivat”, demonstrând-şi valoarea incontestabilă, acesta marcând ieri, în minutul 53, după o lovitură liberă, cu largul concurs al portarului advers. Graţie acestui succes, unul foarte important trupa de sub Drăgana a urcat în fotoliul de lider al Seriei a 4-a, până sâmbătă, când joacă ASU Poli Timişoara, contracandidata la promovare, cu CSM Lugoj. „Roş-albaştrii” sunt la al 7-lea meci fără eşec, răstimp în care au strâns 19 puncte.

• Itu – din nou decisiv, I. Radu – gol și recidivă

Pe un asemenea teren, doar o execuție sau o fază fixă puteau tranșa soarta jocului. Lucian Itu a dovedit iar calitate, valoare și experiență„, a precizat Călin Moldovan. Tehnicianul Cugirului l-a înlocuit pe Ionuț Radu, intrat la pauză și marcatorul celui de-al doilea gol, din pricina recidivei problemelor musculare, masivul atacant urmând să absenteze runda următoare, la Motru.

• Necșulescu: „Cu noi toți adversarii se motivează la maximum”

A fost un meci greu, pentru că toate echipele pe care le întâlnim se capacitează la maximum și parcă joacă pentru titlul mondial împotriva noastră. Însă vom lupta și vom da mereu totul pentru a învinge și a-i face fericiți pe cugireni. Suntem o familie și asta ne ajută la fiecare meci„, a spus mijlocașul cugirean Radu Necșulescu.

foto: sporttim.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 139 ori

Victorie în Banat: Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.