cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Victorie fără probleme împotriva „lanternei roşii”: Metalurgistul Cugir – Unirea Dej 2-0 (2-0)

Victorie fără probleme împotriva „lanternei roşii”: Metalurgistul Cugir – Unirea Dej 2-0 (2-0)

Publicat în 08.05.2015 la ora 19:57

unirea-dej-metalurgistul-cugirMetalurgistul Cugir a învins astăzi, în cadrul etapei a XIII-a a Seriei a V-a din Liga a 3-a, pe Unirea Dej, „lanterna roşie”, cu scorul de 2-0 (2-0). Succesul a fost conturat încă de la pauză, grație reușitelor semnate de Necșulescu (70) și Cîrstean (40, din penalty).

La penultima reprezentaţie internă, elevii lui Cristian Coroian au repurtat a 5-a victorie consecutivă şi se clasează în continuare pe poziţia a treia.

• Cîrstean, la prima reușită din retur

Partida a fost dominată copios de amfitrioni, mărturie stând și raportul cornerelor 13-1. De remarcat primul gol din retur realizat de golgheterul Andrei Cîrstean. Atacantul a ajuns la cota 9 după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, dictată pentru un fault asupra lui Bold, vârful fiind reprimit recent în lot, după episodul indisciplinei dinaintea deplasării la Oșorhei. Metalurgistu

Metalurgistul: Gurincu – Bold, E. Negru, Şt. Radu, Medeşan, Tăban, Piko, Avramescu, Olteanu, Necşulescu, Cîrstean; rezerve Lăncrănjan, Şuteu, Pîntea, L. Itu, G. Goronea, Kilin, Iovănescu. Antrenor Cristian Coroian

Unirea Dej: L. Blaga – F. Pop, Ad. Bud, S. Kovacs, Plăian, Băieşu, Găbruş, P. Bogdan, Căt. Itu, Cr. Itu, Pocol; rezerve Sabo, A. Moldovan, Al. Papp, Blaj, C. Bota, N. Papp.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 244 ori

Victorie fără probleme împotriva „lanternei roşii”: Metalurgistul Cugir – Unirea Dej 2-0 (2-0)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.