cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Victima de 3 ani a incendiului petrecut acum câteva zile la Feţeni-Cugir a fost operată la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca

Victima de 3 ani a incendiului petrecut acum câteva zile la Feţeni-Cugir a fost operată la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca

Publicat în 12.05.2014 la ora 13:17

fetita-arsaDupă cum am relatat săptămâna trecută, în localitatea Feţeni-Cugir a avut loc un incendiu în urma căruia o fetiţa în vârstă de 3 ani s-a ales cu arsuri la faţă şi la ambele mâini. De la serviciul de  urgenţă al spitalului din Cugir, micuţa Ioana Camelia  a fost transportată la spitalul judeţean Alba, iar de aici la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca.

Potrivit informaţiilor primite de la Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS)  din Cugir şi de la învăţătoarea Maria Nicoară, copila a suferit arsuri de gradul II, pe 18% din suprafaţa corpului, cel mai mult fiindu-i afectate mâinile şi mai puţin faţa.

 Dacă arsurile la faţă au fost tratate mai simplu, fără a rămâne urme, cea mai dificilă s-a dovedit intervenţia la mâini, fetiţa necesitând operaţii la tendoanele mâinilor, acestea fiind grav afectate de foc. O operaţie destul de dificilă dar rezolvată cu succes de echipa de medici.

După cum am aflat, familia fetiţiei se confruntă cu o situaţie materială mai delicată, fapt pentru care membrii Clubului 4×4- Off Road din Cugir au strâns  bani, iar cu suma adunată i-au cumpărat fetiţei bunuri de strictă necesitate.

Totodată, SPAS Cugir a păstrat şi ţine în continuare legătura cu asistentele din cadrul clinicii de arşi din Cluj interesându-se de situaţia în care se află copila şi în caz de nevoie să-i acorde ajutorul necesar.

De la jr. Viorica Ştirb Nedel, şefa SPAS Cugir am aflat că primăria face demersurile ce se cuvin pentru acordarea unei sume de bani familiei în vederea refacerii clădirii afectate de incendiu.

Constantin PREDESCU

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 409 ori

Victima de 3 ani a incendiului petrecut acum câteva zile la Feţeni-Cugir a fost operată la Spitalul de Arşi din Cluj-Napoca
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *