Rămâi conectat

Actualitate

Vezi cum l-a bagat alcoolul la închisoare pe un bărbat de 33 de ani, din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din orașul Cugir a fost condamnat de către Judecătoria Alba Iulia, la pedeapsa de 1 an închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe după ce l-a lovit pe un alt bărbat cu un cuțit și o foarfecă.

În noaptea de 29 spre 30 iunie 2021, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla la cabana deținută de persoana vătămată O.N., inculpatul A. A., folosind inițial un cuțit, iar ulterior o foarfecă, a înțepat persoana vătămată în repetate rânduri în zona feței, a gâtului și a umărului, cauzându-i leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 11-12 zile îngrijiri medicale.

Starea de fapt reținută anterior rezultă din declarația persoanei vătămate, care, cu ocazia audierii, a precizat faptul că la data de 29.01.2021 s-a aflat la cabana pe care o deține în proprietate. Împreună cu persoana vătămată se mai aflau inculpatul, dar și martorul M.I. și familia acestuia compusă din soție și 3 copii.

În jurul orei 21:00, martorul a plecat de la cabană împreună cu familia sa, în imobil rămânând persoana vătămată și inculpatul, aceștia consumând băuturi alcoolice.

În continuare, persoana vătămată a precizat faptul că, brusc, fără un motiv aparent, inculpatul A. A. i-a spus că o să o omoare, moment în care a pus mâna pe un cuțit și a înțepat-o, în repetate rânduri, în zona nasului, a bărbiei, dar și în zona gâtului.

Persoana vătămată s-a apărat și a reușit să-l deposedeze pe inculpat de cuțit și să îl ascundă, însă acesta a luat dintr-un sertar o foarfecă, obiect de care s-a folosit pentru a lovi în repetate rânduri persoana vătămată în zona umărului stâng și a spatelui.

Din nou între persoana vătămată și inculpat a avut loc o îmbrânceală, ocazie cu care acesta din urmă a fost trântit la sol, iar persoana vătămată a reușit să se refugieze la un imobil aflat în apropiere, aparținând ocolului silvic, și în care se afla martorul N. I., loc în care a rămas peste noapte.

În dimineața celei de a 2-a zi, persoana vătămată s-a deplasat împreună cu martorul N. I. la cabană, ocazie cu care a constatat că toate ușile erau larg deschise, în interior erau urme de răvășire și pete de sânge.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

cugirinfo.ro

Publicat

în

S-a aprins iluminatul festiv la Cugir pentru sărbătorile de Crăciun 2023!

În seara aceasta a fost aprins iluminatul festiv care împodobește orașul cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae a sosit mai repede anul acesta în orașul Cugir. Locuitorii orașului, dar mai ales copiii din localitate, au primit un cadou din partea administrației locale: aprinderea iluminatului festiv de sărbători și a bradului de Crăciun.

Evenimentul s-a desfășurat duminică seară, pe esplanada din fața Catedralei „Adormirii Maicii Domnului” din Cugir.

Ca de fiecare dată, numerotarea inversă până la momentul aprinderii miilor de luminițe a fost pornită de către primarul orașului, Adrian Teban alături de 22 de elevi performeri ai Cugirului, care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în decursul anului, la concursuri și olimpiade școlare.

Momentul a fost întâmpinat de cugireni cu urale și exclamații de bucurie, majoritatea din cei prezenți imortalizând momentul cu telefoanele mobile sau cu aparatele foto.

Citește și: MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Festivitatea a fost întregită de un spectacol de colinde susținut de tinerii interpreți ai Fanfarei de copii a Centrului Cultural Valentin Urițescu (coordonator Marian Vințan) și a grupului folcloric vocal Mlădițe cugirene (coordonator doamna profesoară Ionela Popa).

O varietate de modele și culori, mii de ghirlande luminoase, cupole luminoase, și mesaje luminoase cu urări de sărbători împodobesc de sărbători bulevardul central și principalele străzi ale orașului.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Duminică, 3 decembrie 2023, are loc aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mâine, 3 decembrie 2023, de la ora 17.00, Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural „Valentin Urițescu” vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă.

„Duminică, 3 decembrie 2023, ora 17.00, în fața Catedralei, Primăria Cugir și Centrul Cultural Valentin Urițescu vă invită să luați parte la aprinderea iluminatului festiv pentru sarbătorile de iarnă

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului cu iluminat festiv. Primăria a asigurat montarea instalațiilor luminoase iar angajații din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală Cugir au ridicat zilele acestea bradul de Crăciun în fața Catedralei și au montat decorațiile specifice.

Duminică, de la mic, până la mare, cugirenii sunt așteptați să participe la aprinderea miilor de luminițe multicolore ce vor împodobi orașul.

În continuare, sunteți invitați la colinde și cântece sub bradul de Crăciun, în interpretarea grupului Mlădițe Cugirene și a Fanfarei Cugir.

Vă așteptăm lângă brad pentru a număra împreună secundele pâna la aprinderea instalațiilor din bradul de Crăciun și a ornamentelor luminoase ce impodobesc orașul!”, au transmis rteprezentanții Primăriei orașului Cugir.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânăr de 29 de ani din Cugir cercetat de polițiștii din Vințu de Jos, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 30 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Vințu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir