cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Vezi ce surprize le-a făcut doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie Adrian Teban, primarul Cugirului

Vezi ce surprize le-a făcut doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie Adrian Teban, primarul Cugirului

Publicat în 11.03.2013 la ora 15:32

Ca în fiecare an, Ziua Internaţională a femeii reprezintă un prilej pentru conducerea administraţiei locale  Cugir de a-şi exprima preţuirea şi respectul pentru doamnele din oraş. Astfel, primarul Cugirului, Adrian Teban a lăsat de-o parte toate problemele care puteau fi amânate şi le-a pus în centrul preocupărilor sale pe doamnele şi domnişoarele din localitate.

Începând de dimineaţă, edilul cugirean le-a făcut o surpriză angajatelor primăriei, care pe lângă flori, au primit permisiunea de a-şi scurta programul, astfel încât să aibă timp să se pregătească pentru petrecerea organizată la Cantina Casei de Cultură. Până la acest eveniment, surprinse plăcut au fost şi doamnele şi domnişoarele care se aflau în trecere pe Bulevardul Alexandru Sahia. Acestea au fost felicitate şi au primit flori din partea primarului Adrian Teban, a consilierilor locali Emil Muntean, Dan Cherecheş, Claudiu Mărginean precum şi a altor reprezenţanti ai PNL Cugir.

Ziua de 8 martie a fost cu totul specială pentru doamnele şi domnişoarele care au participat la evenimentul organizat de Primăria şi Casa de Cultură a Oraşului Cugir. Spectacolul muzical – coregrafic, condimentat cu foarte multe surprize şi voie bună, a destins atmosfera, astfel încât cele aproximativ 300 de reprezentante ale sexului frumos au avut parte de o petrecere reuşită. Muzica uşoară oferită de Robert Anghel şi de DJ Austin, precum şi programul de muzică populară  interpretat de Cristi Fodor, acompaniat de Taraful Casei de Cultură, s-au pliat pe aşteptările şi pe gustul participantelor care s-au ridicat de pe scaune şi au umplut ringul de dans.

Aşa cum spuneam anterior, seara a avut din abundenţă surprize, una dintre acestea fiind  prezenţa copiilor de la Clubul Sportiv Pro Dannce 2007 care, sub îndrumarea instructorului Sergiu Prodan, au oferit un program plin de eleganţă şi stil, recompensat cu aplauze de către doamnele şi domnişoarele prezente. Momentul a fost precedat de  un concurs de Karaoke şi unul de dans, cele mai talentate reprezentante ale sexului frumos fiind premiate de către organizatori.

Tot din rândul surprizelor a făcut parte şi prezenţa deputatului Dan Coriolan Simedru care, de 8 Martie, a ţinut să fie alături de doamnele şi domnişoarele din Cugir.  Domnia sa a trecut pe la fiecare femeie din sală pentru a-şi exprima gândurile bune şi a le oferi o floare, simbol al respectului şi aprecierii sale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 327 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.