cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Vești bune pentru cugirenii care doresc să devină asistenți medicali

Vești bune pentru cugirenii care doresc să devină asistenți medicali

Publicat în 01.08.2013 la ora 13:51

Fundația Rad Med „Speranța” din Târgu Mureș lansează o ofertă educațională pentru cugirenii care doresc să urmeze cursurile de asistent medical de farmacie (60 de locuri) și asistent medical generalist (60 de locuri).

asistent-medical-cugirAstfel, începând cu anul de învățământ 2013 – 2014, se organizează Școala Postliceală Med Farm „Speranța” Cugir, în domeniul sănătate și asistență pedagogică, nivelul 3 avansat, calificarea: asistent medical de farmacie și asistent medical generalist. Forma de învățământ este de zi, iar durata studiilor este de 3 ani. Participanții la examenul de admitere trebuie să dețină diplomă de bacalaureat sau certificat de absolvire a liceului.
După finalizarea studiilor, oportunitățile de încadrare sunt: farmacie, cabinet medic de familie, clinici private, spital la diferite secții: interne, neurologie, cardiologie, ortopedie, chirurgie, coordonator drogherie, încadrare la fabrici de medicamente și depozite farmaceutice. Posibilități de lucru în străinătate.
Termenul limită de înscriere este data de 14.09.2013, candidații urmând să prezinte pe lângă actele prezentate mai sus și certificatul de naștere, certificatul de căsătorie, carte de identitate, certificat medical de la medicul de familie, precum și o taxă de înscriere de 50 de lei.
Adresa unde se fac înscrierile este Școala Gimnaziala „Singidava” Cugir, instituție unde se vor desfășura cursurile, iar telefoanele de contact sunt: 0754.560.818, 0722.363.014, 0258.752.195 de luni până vineri între orele 9.00 – 14.00.
De menționat că, Școala Gimnazială „Singidava” Cugir va pune la dispoziție, cu sprijinul Consiliului Local, spațiile necesare desfășurării cursurilor.

C.P.

Acest articol a fost citit de 573 ori

Vești bune pentru cugirenii care doresc să devină asistenți medicali
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *