cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Vasile Hârjoc din Cugir s-a clasat pe locul II la Semimaratonul OMV Petrom București

Vasile Hârjoc din Cugir s-a clasat pe locul II la Semimaratonul OMV Petrom București

Publicat în 25.05.2015 la ora 13:21

Vasile-Harjoc-2015Aproximativ 12.000 de alergători din peste 50 de ţări au participat recent în Piaţa Constituţiei la cea de- a patra ediţie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon( semimaraton 21.097km), competiţie organizată de Asociaţia Bucharest Running Club (ABRC).

Printre participanți s-a aflat și cugireanul Vasile Hârjoc (foto), cunoscut pentru prezența sa la manifestări de asemenea anvergură, organizate nu doar în țară cât și în străinătate.

El a rușit un neașteptat success, ocupând locul II, la categoria de vârstă 56-65 de ani, cu timpul de 1:32:56, trecând linia de sosire după suedezul Dag Nilson care a realizat timpul de 1:29:3.

Potrivit lui Hârjoc, noutăţile competiţiei au fost: creşterea cu peste 50% a numărului de alergatori față de ediția anterioară, au fost oferite 50 de premii în bani, în valoare totală de 20.000 de euro precum şi sute de premii în produse oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.

La cele 22 puncte de hidratare și împrospătare s-au consumat 38.500 de litri de apă Izvorul Minunilor, 4.800 de litri de bautură energizantă Isostar şi 4 tone de fructe oferite de Mega Image.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 538 ori

Vasile Hârjoc din Cugir s-a clasat pe locul II la Semimaratonul OMV Petrom București
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.