cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Valentin Uritescu își va lansa la Cugir volumul „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”

Valentin Uritescu își va lansa la Cugir volumul „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”

Publicat în 22.06.2013 la ora 18:21

Actorul Valentin Uritescu va fi din nou prezent în mijlocul cugirenilor, marţi 25 iunie, cu ocazia lansării celei de-a doa sa carte intitulată “Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”.

Sa_ai_grija_de_cel_bun_din_tine._AmintiriEvenimentul va avea loc la sala de conferinţe a Casei Orăşeneşti de Cultură, începând cu ora 18.00, în prezenţa celor care doresc să-l reîntâlnească şi să ia parte la prezentarea noului său volum de carte, care aşa cum susţine scriitorul nu are nicio legătură cu scenă şi ecranul, cu care eram deja obişnuiţi.

Valentin Uritescu este născut la 4 iunie, 1941, în localitatea Vinerea. De-a lungul carierei sale ca actor de teatru şi cinema a interpretat nenumărate roluri care i-au adus consacrarea. El îşi desfăşoară activitatea profesională, ca actor la Teatru Naţional Bucureşti.

Cea de-a doua sa carte vine după un alt volum care s-a bucurat şi se bucură de succes şi anume “Aşa sunt eu, prost. Fragmente autobiografice”, prezentată cugirenilor în urmă cu doi ani. O carte deosebit de atractivă ce-l cucereşte pe cititor, cu numeroasele sale episoade din viaţa autorului, povestite cu farmec şi mult umor, de către actorul Valentin Uritescu.

Acest articol a fost citit de 617 ori

Valentin Uritescu își va lansa la Cugir volumul „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *