cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Vacanţe prelungite și prime substanţiale de Crăciun pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Vacanţe prelungite și prime substanţiale de Crăciun pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Publicat în 09.12.2017 la ora 10:00

Începând cu data de 21 decembrie 2017 şi până în 8 ianuarie 2018, mai bine de 2000 de salariaţi de la S.C. Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir intră într-o perioadă de vacanță de sărbători.

După cum ne declara directorul general de la Societatea Uzina Mecanică Cugir – ing. Mircea Trifan, perioada de întrerupere a activității pentru societatea de muniţie şi armament este din data de 21 decembrie 2017 până în 8 ianuarie 2018. În ceea ce privește angajații de la S.C. Fabrica de Arme, aceștia intră în vacanță pe data de 22 decembrie 2017 și se întorc la lucru pe data de 3 ianuarie 2018 (potrivit directorului general Nicolae Mihăilesc). Mihăilesc ne-a declarat că vacanța mai scurtă față de vecinii lor de la U.M.C. se datorează finalizării la timp a obligațiilor contractuale cu partenerii străini aflate în derulare. Așa cum au precizat managerii generali ai celor două societăți, va rămâne în activitate doar o parte din personalul salariat care lucrează în sectorul de utilități și care va avea misiunea să supravegheze și să intervină în cazul producerii unor avarii generate de modificările de temperatură pe timp de iarnă. Referitor la primele de Crăciun, ele vor fi acordate diferenţiat, şi anume: 1.600 de lei/salariat la Uzina Mecanică şi 900 de lei/salariat (în tichete valorice), la Fabrica de Arme.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1451 ori

Vacanţe prelungite și prime substanţiale de Crăciun pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir
3 (60%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.