cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Vacanțe prelungite și prime substanțiale de Crăciun pentru salariații Fabricii de Arme și ai Uzinei Mecanice din Cugir

Vacanțe prelungite și prime substanțiale de Crăciun pentru salariații Fabricii de Arme și ai Uzinei Mecanice din Cugir

Publicat în 20.12.2015 la ora 11:37

uzina-mecanica-cugir-2015Începând de ieri, 19 decembrie 2015 si pană în data de 4 ianuarie 2016, salariatii de la S.C. Uzina Mecanică Cugir intră pentru mai bine de două săptămâni intr-o perioadă de vacanță de sărbători, beneficiind potrivit directorului general, Romulus Micu și de o parte din zilele de concediu rămase neefectuate din anul curent.

În ceea ce privește Fabrica de Arme, aceasta își lasă liberi salariații pentru 11 zile, începând cu data de 24 decembrie și până în 4 ianuarie, anul viitor, rămânând față de vecinii lor de la U.M.C. încă trei zile în activitate pentru onorarea obligațiilor pe care le au față de partenerii externi.

Referitor la primele de Crăciun, ele vor fi diferentiate si anume: de 500 lei la UM Cugir si de 600 lei, (exprimati in tichete de masa) la Fabrica de Arme. Pe tot parcursul vacanței, cele două societăți vor fi asigurate cu echipe de salariați care vor supraveghea buna funcționare a instalațiilor de apă și termice pe timp de iarnă.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 811 ori

Vacanțe prelungite și prime substanțiale de Crăciun pentru salariații Fabricii de Arme și ai Uzinei Mecanice din Cugir
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.