cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Uzinele din Cugir au administratori noi

Uzinele din Cugir au administratori noi

Publicat în 26.08.2014 la ora 10:30

ing. Mircea TrifanPreşedintele organizaţiei Cugir a PSD, ing. Mircea Trifan, ne-a declarat că au fost făcute numirile pentru noile structuri de conducere la SC Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir.

Astfel, prin decizie a ministrului Economiei, Constantin Niţă, pentru funcţia de administrator special la SC Uzina Mecanică a fost numit Cristian Ciutrilă – jurist la APA CTTA Alba, iar ing. Dan Tache – director general la Compania Naţională Romarm a fost investit în aceeaşi calitate la Fabrica de Arme. Modificări au avut loc şi în consiliile de administraţie de la cele două societăţi comerciale după cum urmează: SC UM Cugir: ing. Dan Popa – preşedinte CA; membri: ec. Georgeta Pielmuş – Romarm şi ing. Ioan Şandru – OPSI Bucureşti. Reprezentantul AGA la UM Cugir: ec. Cornel Păştină. La Fabrica de Arme: Luis Vlădoiu – preşedinte CA (Romarm); membri; ing. Bogdan Dumitru (Cugir); ing. Mircea Trifan – director general Fabrica de Arme. Reprezentantul AGA la Fabrica de Arme: ing. Mircea Ciuculete.

C. P.

Acest articol a fost citit de 1103 ori

Uzinele din Cugir au administratori noi
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Uzinele din Cugir au administratori noi

 1. franc Răspunde

  26.08.2014 la 11:46

  da , tara arde si baba se piaptana !era nevoie de doi pe acelasi post , doamne ce prosti ne mai credeti!si mai faceti si publicitate !
  – pentru FUNCTIA DE ADMINISTRATOR SPECIAL la SC Uzina Mecanică a fost numit Cristian Ciutrilă – jurist la APA CTTA Alba, iar ing. Dan Tache – director general la Compania Naţională Romarm a fost investit în aceeaşi calitate (FUNCTIA DE ADMINISTRATOR SPECIAL)la Fabrica de Arme.
  NU VA ESTE DELOC RUSINE !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *