cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Uzina Mecanică Cugir intenționează să achiziționeze un utilaj modern de forjat ţevi de armă la rece, pentru mitraliere de calibru mare şi tunuri de aviaţie

Uzina Mecanică Cugir intenționează să achiziționeze un utilaj modern de forjat ţevi de armă la rece, pentru mitraliere de calibru mare şi tunuri de aviaţie

Publicat în 21.11.2019 la ora 22:27

Uzina Mecanică Cugir S.A. a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o licitaţie pentru achiziţia unei maşini de forjat ţevi la rece.

Valoarea totală estimată este de 20.580.000 de lei şi are ca finalitate realizarea de componente pentru mitraliere cu calibrele 12,7 x 108 mm, 12,7 x 99 mm (.50) şi 14,5 x 114 mm pe tripod şi tun de aviaţie calibrul 23 mm.

Potrivit caietului de sarcini, utilajul trebuie să fie capabil să creeze prin forjarea radial la rece interiorul ţevilor de armă pornind de la un semifabricat circular în secţiune. Maşina trebuie să funcţioneze în mod automat, inclusiv echipamentele suplimentare.

Utilajul trebuie să aibă o magazie de alimentare (încărcare), semifabricatele putând fi încărcate manual în această magazie. Din magazia de încărcare, transferul semifabricatului în zona şi poziţia de lucru trebuie făcută automat, mecanizat (din magazia de alimentare, robotul de alimentare trebuie să preia semifabricatul şi să îl poziţioneze în poziţia de lucru).

Semifabricatul trebuie să fie forjat în continuare cu un program dinainte elaborat. După terminarea procesului de forjare, piesa rezultată trebuie transferată într-o magazie de descărcare, iar utilajul trebuie să fie capabil să de a relua ciclul următor (ciclul de fabricaţie al următoarei piese).

Ofertele pot fi depuse până în 21 ianuarie 2020. Termenul de livrare va fi de 14 luni de la data semnării contractului.

sursa: adevarul.ro

Acest articol a fost citit de 881 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.