cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Uzina Mecanică Cugir a solicitat Guvernului să aprobe crearea a 100 de noi locuri de muncă

Uzina Mecanică Cugir a solicitat Guvernului să aprobe crearea a 100 de noi locuri de muncă

Publicat în 31.05.2014 la ora 11:00

Uzina-Mecanica-Cugir-2013Directorul general de la SC Uzina Mecanică Cugir, ing. Romulus Micu, i-a solicitat ministrului Economiei, Constantin Niţă, prezent săptămâna trecută într-o vizită la Cugir, să susţină Memorandumul întocmit de societate şi transmis guvernului prin care se solicită aprobarea încadrării în producţie a 100 de persoane.

Managerul societăţii şi-a motivat demersul prin aceea că unitatea are încheiate noi contracte cu parteneri din afara ţării, fapt ce necesită angajare de personal pentru îndeplinirea obiectivului respectiv. Ministrul a afirmat că a luat la cunoştinţă de solicitarea fabricii şi că va sprijini cererea acesteia, dar a precizat că este nevoie ca uzina să respecte încadrarea în costuri şi să realizeze profit. „Să nu mai lucraţi pe minus. Iar dacă la finele anului aveţi cel puţin un leu profit, acest lucru înseamnă că e bine”, a declarat Niţă.
Potrivit directorului general, U.M. Cugir aşteaptă aprobarea de la Executiv, urmând ca odată cu sosirea acesteia, să înceapă angajările de personal în sectoarele de activitate unde acest lucru se impune.

Acest articol a fost citit de 921 ori

Uzina Mecanică Cugir a solicitat Guvernului să aprobe crearea a 100 de noi locuri de muncă
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *