cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Urmărit internațional depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, la Cugir

Urmărit internațional depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, la Cugir

Publicat în 08.03.2016 la ora 11:00

catuseAcesta a fost reţinut, iar în cursul zilei de azi, 8 martie, va fi prezentat în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia pentru a fi judecată procedura de executare a mandatului european de arestare, emis de autorităţile judiciare germane.

La data de 07.03.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au identificat şi reţinut, pe raza orașului Cugir, pe G.E.A., de 28 de ani, din Cugir, care este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Germania, la data de 15.12.2015.

Se pare că, bărbatul ar fi comis, pe teritoriul Germaniei, mai multe furturi şi înşelăciuni, fapte pentru care legislaţia germană prevede pedepse de până la 15 ani închisoare.

G.E.A. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său, ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 martie a.c., să-l prezinte în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, pentru a fi judecată procedura de executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare germane.

Acest articol a fost citit de 915 ori

Urmărit internațional depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, la Cugir
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.