cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Undă verde pentru boxul cugirean, secţia de box a CSO Cugir a fost dotată cu un ring profesional

Undă verde pentru boxul cugirean, secţia de box a CSO Cugir a fost dotată cu un ring profesional

Publicat în 18.01.2014 la ora 10:00

box CSO CugirSecţia de box a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir a primit cu puţine zile înainte ca anul 2013 să se încheie, un mult aşteptat ring profesional (foto), venind în completarea unor dotări absolut necesare practicării acestui sport.

După cum ne spunea antrenorul Gheorghe Constantin, ringul este executat la standarde agreate de Federaţia Internaţională de Box, are dimensiunea de 5x5x1 şi a costat peste 25.000 de lei, bani alocaţi din bugetul Consiliului local, fiind primul ring de care boxul cugirean beneficiază după mai bine de 20 de ani.
Ringul a fost montat în sala de sport a Colegiului Naţional „David Prodan” din Cugir, locul ideal unde boxerii cugireni îşi desfăşoară antrenamentele de pregătire şi unde vor avea loc şi multe din competiţiile oficiale care se vor desfăşura pe viitor.
„Sosirea ringului înaintea sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou a fost pentru noi nu doar o surpriză, ci şi un cadou pe care l-am primit cu mare bucurie din partea primăriei şi a conducerii CSO, a  primarului Adrian Teban respectiv a directorului clubului, prof. Adrian Mihai, fapt pentru care le mulţumim!”, a declarat antrenorul Gigi Constantin. În opinia sa, valoroasa dotare obligă echipa de sportivi să se mobilizeze exemplar pentru a dovedi recunoştinţă prin performanţe cât mai bune, iar la turneul pe care secţia de box şi l-a propus  să-l organizeze în vară, dotat cu Cupa CSO, vor să arate cu mândrie că boxul cugirean a reînviat şi va fi din nou recunoscut pe plan naţional şi nu numai.
De reamintit că secţia de box are în prezent 20 de sportivi: copii, juniori, tineret, plus 2 seniori, iar printre cei care, potrivit antrenorului, au început deja să confirme, se numără: Vlăduţ Pavel, Victor Viziteu, Beniamin Roşu, Samoil Popa, Nicolae Fatan.

Acest articol a fost citit de 632 ori

Undă verde pentru boxul cugirean, secţia de box a CSO Cugir a fost dotată cu un ring profesional
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.