cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Una din victimele unui tragic accident rutier petrecut acum 10 ani pe DN 7, în zona localității Săliștea, nu a putut fi identificată nici până astăzi

Una din victimele unui tragic accident rutier petrecut acum 10 ani pe DN 7, în zona localității Săliștea, nu a putut fi identificată nici până astăzi

Publicat în 10.09.2019 la ora 14:13

Dosarul unui accident de circulație petrecut în urmă cu 10 ani pe DN7, în zona localității Săliștea și care a avut ca urmare moartea a două persoane a rămas fără toate datele necesare, după ce una dintre victimele carbonizate în urma impactului nu fost identificată nici până azi, în pofida cercetărilor efectuate de-a lungul timpului de către polițiști.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar şef Luminiţa Prodan, a declarat marţi că, deşi s-a apelat la baza de date privind persoanele dispărute, inclusiv din alte judeţe decât Alba şi Hunedoara, iar cazul a fost şi mediatizat la vremea respectivă, identitatea pasagerului mort în accidentul din ianuarie 2009, de pe DN 7, nu a putut fi stabilită.

Doi bărbaţi au murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2009 după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod, pe DN 7, în afara localităţii Săliştea, între Sebeş şi Orăştie, şi a luat apoi foc.

Potrivit cercetărilor, la un moment dat, autoturismul, care circula dinspre Orăştie spre Sebeş, a părăsit partea carosabilă, a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, unde a continuat să se deplaseze câteva zeci de metri, şi s-a lovit apoi de un cap de pod.

În urma impactului, maşina a luat foc, cele două persoane din interior murind carbonizate.Identitatea şoferului, o persoană din Deva, a fost stabilită cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare din spatele maşinii.

În schimb, celălalt bărbat, luat, probabil, la ocazie, de către şofer, nu a putut fi identificat. El a fost înmormântat în final pe cheltuiala autorităţilor din Săliştea, pe raza comunei unde acesta şi-a pierdut viaţa.

sursa: stirileprotv.ro

Acest articol a fost citit de 604 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.