cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un tânăr s-a ales cu o traumă la cap, în timp ce manevra un polizor la o societate comercială din Cugir

Un tânăr s-a ales cu o traumă la cap, în timp ce manevra un polizor la o societate comercială din Cugir

Publicat în 18.07.2019 la ora 11:15

Un accident de muncă a fost semnalat polițiștilor din Cugir, în cursul zilei de ieri, 17 iulie 2019, la o societate comercială de pe raza orașului. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un tânăr s-a lovit la cap, ca urmare a spargerii accidentale a pietrei de ascuțire de la un polizor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2019, în jurul orei 11.04, polițiștii din Cugir au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la o societate comerciala a avut loc un accident de muncă. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din Vinerea, angajat al societății, în timp ce manevra un polizor, piatra de ascuțire s-a spart, iar o bucată l-a lovit în zona capului. Tânărul a fost transportat la spital.

În vederea verificarii respectării normelor de sănătate și securitate în muncă a fost solicitată prezența reprezentanților ITM Alba. Cercetările sunt continuate sub aspectul savarsirii infracțiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă si nerespectarea masurilor legale de sănătate si securitate în munca.

Acest articol a fost citit de 944 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.