cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Cugireni » Un tânăr originar din Cugir trage după el camioane de 30 de tone şi ridică mii de kilograme

Un tânăr originar din Cugir trage după el camioane de 30 de tone şi ridică mii de kilograme

Publicat în 24.07.2017 la ora 20:46

Ronel Eusebiu Huştiuc este originar din Cugir, iar în prezent este stabilit în Germania, la Munchen. Până acum a reuşit să tragă un camion de 30 de tone, iar ultima reuşită cu care se mândreşte sunt trei camioane, de 22 de metri lungime, fiecare camion cântărind cel puţin 7 tone jumătate. De asemenea, tânărul din Cugir a mai ridicat şi un container de 1300 de kilograme.

A jucat rugby de performanţă la Arad, la Universitatea “Aurel Vlaicu”, timp de 3 ani. În acest timp, datorită performanţelor sale a fost convocat şi la lotul national, la Bucureşti.

Ulterior s-a stabilit în Germania, la Munchen, unde a continuat să practice sport, de data aceasta, axându-se pe fitness şi bodybuilding. La cei 26 de ani pe care îi are, a devenit antrenor de sală, dar nu a renunţat la antrenamnetele personale. Ambiţia fără margini pe care o are îl determină să respecte un program special de alimentaţie, iar performanţele la care a ajuns au o bază naturală, fiind realizate doar cu multă muncă şi efort, mâncare sănătoasă, fără să apeleze la dopping sau proteine.

“Ceea ce am făcut, am făcut din capul meu, nu mi-a spus nimeni. Tot absolut, orice exerciţiu, este inventat de mine. Acum încerc ceva mai deosebit, trasul de camioane”, povesteşte cugireanul. Ronel se ghidează după concepţia că “tot ce este natural, este natural şi tot ce este adevărat, rămâne adevărat”.

“Sunt lucruri adevărate, netrucate, spune acesta. Sunt eu fericit, ca om, de reuşitele mele. Mă bucură mesajele frumoase pe care le primesc, dar sunt şi mesaje urâte. Mi s-a spus de multe ori că nu voi face nimic în viaţă, că nu voi reuşi. Dacă ar fi fost să mă opresc la fiecare piatră aruncată în mine nu aş fi ajuns nici până aici măcar. Am spus NU! Eu reuşesc, eu pot să fac. Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns până aici şi o să ajung şi mai departe!”

Părinţii şi fraţii săi sunt încântaţi de ceea ce face fiul şi fratele lor. Deşi la început au fost speriaţi ca acesta să nu păţească ceva datorită efortului, îl susţin şi îi apreciază munca, felul de viaţă, respectul pentru persoana sa şi corpul său.

Legat de planurile de viitor, Ronel ne-a mărturisit doar că acestea sunt măreţe: “Am planuri foarte mari, dar prefer să nu le spun. De câte ori am spus ceea ce vreau să fac, nu am mai reuşit. Pot să vă spun că sunt planuri de a continua, de a nu mă opri, să merg cât de departe îmi va ajuta Dumnezeu. E un lucru care mă ridică pe mine ca om şi nu vreau să mă opresc aici!”

Acest articol a fost citit de 3837 ori

Un tânăr originar din Cugir trage după el camioane de 30 de tone şi ridică mii de kilograme
4.2 (84%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.