cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un tânăr din Cugir fără permis a furat mașina unui prieten cu care a provocat un accident iar mai apoi s-a dus liniștit la discotecă

Un tânăr din Cugir fără permis a furat mașina unui prieten cu care a provocat un accident iar mai apoi s-a dus liniștit la discotecă

Publicat în 02.12.2013 la ora 12:22

semnal-politia-rutiera-cugirPoliţiştii din Cugir au întocmit dosar penal pentru un tânăr care a furat autoturismul unui prieten şi, fără a poseda permis, l-a condus prin Cugir şi a provocat un accident fără victime.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 1 Decembrie 2013, la orele 20.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au observat, în parcarea unui hotel de pe strada  Al. Sahia din oraş, un autoturism care prezenta, în partea din spate, urmele unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara aceleași, G.G.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce se afla într-un local public din oraş, a sustras cheia de contact a unui autoturism ce-i aparţine unui prieten, autoturism pe care l-a condus pe străzile din Cugir, fără a poseda permis de conducere.

În timp ce parca autoturismul în parcarea hotelului de pe strada Al Sahia, tânărul a avariat un autoturism parcat (cel identificat ulterior de către poliţişti) după care a părăsit locul accidentului.

G.G.I. a fost identificat de către poliţişti în incinta unei discoteci din Cugir iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1564 ori

Un tânăr din Cugir fără permis a furat mașina unui prieten cu care a provocat un accident iar mai apoi s-a dus liniștit la discotecă
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *