cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un tânăr din Cugir a murit într-un accident de circulație pe DN7, între Balomiru de Câmp și Valea Ciorii

Un tânăr din Cugir a murit într-un accident de circulație pe DN7, între Balomiru de Câmp și Valea Ciorii

Publicat în 13.06.2013 la ora 7:22

Un tânăr din Cugir a decedat iar alte două persoane au fost rănite,  într-un accident rutier produs pe DN7, între localitățile Balomiru de Câmp și Valea Ciorii.

accident noapteaDin primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune puternică între un autoturism și un camion. Una dintre victime a rămas blocată în autovehicul, motiv pentru care s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare de la Garda de pompieri din Sebeș.

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului pentru cercetări, persoana încarcerată a decedat iar alți doi pasageri în autovehicule, au fost răniți, în urma impactului.

UPDATE: Persoana decedată este șoferul autoturismului (marca Volkswagen Polo) în vârstă de 31 de ani, din Cugir. În urma cercetărilor de la locul accidentului s-a stabilit că acesta a efectuat o depășire neregulamentară, a intrat pe contrasens și a lovit camionul care se deplasa regulamentar, din sensul opus. În urma coliziuni un alt bărbat, pasager în autoturism și șoferul camionului au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital pentru investigații și tratament medical de specialitate.

Foto:  arhiva

Facebook 

Acest articol a fost citit de 3278 ori

Un tânăr din Cugir a murit într-un accident de circulație pe DN7, între Balomiru de Câmp și Valea Ciorii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *