cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un recidivist în scandaluri din Cugir amendat într-o singură zi cu 1.200 de lei

Un recidivist în scandaluri din Cugir amendat într-o singură zi cu 1.200 de lei

Publicat în 05.08.2013 la ora 12:12

La sfârşitul săptămânii trecute, în mai puţin de 30 de minute, un bărbat din Cugir a reuşit contra-performanţa de a fi amendat de două ori după ce a făcut scandal într-un bar, unde a spart cu capul un geam iar mai apoi  a înjurat personalul spitalului orășenesc. Cuantumul total al sancţiunilor pecuniare se ridică la 1.200 de lei.

amenda-jandarmi-scandal-barPotrivit jandarmilor, vineri, 2 august, Florian Niculae G. în vârstă de 31 de ani, se afla în avansată stare de ebrietate într-un bar din localitate şi, în jurul orei 19.00, a intrat în conflict cu barmanul de serviciu pentru că acesta a refuzat să-l servească pe datorie.

Supărat, bărbatul a spart câteva halbe goale şi a plecat, nu înainte de a-i înjura şi ameninţa cu acte de violenţă pe toţi cei din jur, vizat în special fiind personalul localului.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit la unitatea de consum, a luat act de cele întâmplate, a aflat de la martori cine ar putea fi scandalagiul şi a plecat în căutarea acestuia. În scurt timp, jandarmii au ajuns la domiciliul bărbatului, iar părinţii acestuia au afirmat că nu este acasă deoarece, după ce a provocat şi aici un scandal şi a spart cu capul un geam, a plecat din nou în oraş.

A fost depistat câteva minute mai târziu în compania prietenei şi, la ora 19.20, pentru fapta de la bar, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Totodată, din cauza faptului că prezenta o plagă tăiată la nivelul frunţii – din propriile spuse, rezultat al “ confruntării ” cu geamul din casa părinţilor – bărbatul a fost condus, cu acordul acestuia, la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Orăşenesc Cugir. După numai câteva minute, jandarmii au fost nevoiţi să intervină din nou deoarece pacientul a înjurat personalul medical pe motiv că nu este tratat cu prioritate şi este ţinut prea mult în camera de triere.

Drept urmare, la ora 20.20 a fost din nou sancţionat cu amendă contravenţională, de data aceasta în valoare de 1000 de lei. Mai mult, având în vedere starea de agitaţie a acestuia, medicul de gardă a decis internarea pacientului.

Acest articol a fost citit de 379 ori

Un recidivist în scandaluri din Cugir amendat într-o singură zi cu 1.200 de lei
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *