cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Cugireni » Un poștaș pensionar din Cugir a lucrat fără nicio renumerație, timp de o jumătate de an, pentru a acoperi deficitul de personal

Un poștaș pensionar din Cugir a lucrat fără nicio renumerație, timp de o jumătate de an, pentru a acoperi deficitul de personal

Publicat în 20.07.2019 la ora 20:00

Ion Pătroescu a lucrat ca poștaș la Oficiul Poștal Cugir, iar după o bogată carieră a ieșit la pensie în urmă cu aproximativ un an de zile.

Potrivit președintelui Filialei Alba a Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, Nicolae Albu, pentru a acoperi deficitul de personal cu care se confrunta compania, Ion Pătroescu s-a întors la serviciu și a lucrat o jumătate de an voluntar, fără să aibă pretenții financiare, doar pentru a-și ajuta colegii poștași.

Ulterior, pensionarul a revenit în rândurile poștașilor angajați la Cugir. „Felicitări pentru ce ați făcut pentru Poștă”, a spus liderul sindical Nicolae Albu, care l-a premiat pe pensionar, Ion Pătroescu fiind cel mai vârstnic concurent la „Marșul factorilor poștali”.

În județul Alba sunt aproximativ 500 de poștași, insuficienți pentru activitatea pe care trebuie să o desfășoare, iar două treimi dintre ei sunt încadrați cu salariul minim pe economie.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1952 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.