cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Un nou eșec în play-off: Şoimii Pâncota – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-0)

Un nou eșec în play-off: Şoimii Pâncota – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-0)

Publicat în 02.05.2014 la ora 20:31

Metalurgistul-Cugir-Ariesul-TurdaMetalurgistul Cugir a pierdut astăzi dramatic, în prelungiri, al doilea meci disputat în play-off-ul Seriei a 5-a, 1-2 (0-1), la Pâncota cu o contracandidată la promovare, echipa de sub Drăgana cedând fotoliul de lider celor de la Naţional Sebiş.

În minutul 90, cugirenii au egalat prin Iovănescu, însă, din păcate, în minutul 90+3 Alin Mihai a  izbutit să aducă o victorie mare pentru gazde.

La pauză, Şoimii Pâncota conduceau cu 1-0 (gol marcat de V. Suciu min. 14), după o repriză foarte bună a arădenilor. Cugirul a replicat numai prin lovitura liberă executată de Itu (min. 23).

Cea mai mare ocazie a oaspeţilor a fost în minutul 56, când Cl. Oara a ratat intervenţia în careul mic după un şut centrare trimis de I. Radu şi respins de portarul Cr. Irimia. În minutul 73, I. Cristea a marcat dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 82, “bomba” lui Negură a trecut puţin peste transversală.

Echipa folosită de Marius Opric: Tiuț – Iul. Cristea, Schuller, Potopea, Trăşcan – Cl. Oara (58, G. Goronea), Negură, Itu, Şuteu (78, M. Radu) – I. Radu (61, Iovănescu), Cîrstean. Rezerve Lăncrănjan – Al. Man, Tăban, Şuvaina.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 359 ori

Un nou eșec în play-off: Şoimii Pâncota – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *