cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Un mopedist fără carnet a lovit o femeie la Șibot iar mai apoi și-a văzut liniștit de drum

Un mopedist fără carnet a lovit o femeie la Șibot iar mai apoi și-a văzut liniștit de drum

Publicat în 03.04.2014 la ora 13:08

mopede-scutere-permisIeri, 2 aprilie 2014, poliţişti din Șibot au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti, produs pe strada Șurianu din localitate.

Echipajul ajuns la faţa locului a stabilit că L.M., de 27 ani, din  comuna Șibot, în timp ce a condus (fără drept deoarece nu posedă carnet de conducere) un moped neînregistrat, a pierdut controlul autovehiculului, accidentând-o pe V.M., de 66 ani, din comuna Șibot, care se deplasa pe marginea părții carosabile însoțind o turmă de oi.

După impact conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Ca urmare a accidentului victima a suferit leziuni corporale ușoare (traumatism forte membru inferior stâng)”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului mopedului,  sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ”vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ”conducerea unui vehicul pe drumurile fără permis de conducere ”, ” refuzul/sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției ”,  fapte prevăzute și pedepsite de articolul 196, aliniatul 1 și 2, articolul 334, aliniatul 1, articolul 335, aliniatul 1, articolul 337, respectiv articolul  338 din Codul Penal.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 620 ori

Un mopedist fără carnet a lovit o femeie la Șibot iar mai apoi și-a văzut liniștit de drum
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *