cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un minor din Cugir a dorit să dea o tură prin oraş cu maşina mamei sale, dar a ajuns într-un… gard

Un minor din Cugir a dorit să dea o tură prin oraş cu maşina mamei sale, dar a ajuns într-un… gard

Publicat în 22.03.2015 la ora 17:02

În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe strada Ion Creangă din Cugir a avut loc un accident de circulație, avându-l ca autor pe un minor în vârstă de 16 ani. Profitând de neatenția mamei sale, tânărul a sustras cheile autoturismului marca Fiat Bravo-SX (foto), încă neînmatriculat şi a pornit la o plimbare prin oraș.

accident-minor-cugir-martie-2015

Lipsa de experiență și viteza excesivă au determinat pierderea controlului mașinii, aceasta izbindu-se violent de gardul din fața unor locuințe situate pe strada amintită, spre spaima locatarilor care se odihneau la o oră atât de matinală.

Autoturismul și gardul de protecție s-au ales cu avarii majore, iar la ora la care am redactat știrea mașina se mai afla încă la locul de impact. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, minorul nu avea permis de conducere, dar la controlul cu aparatul etilotest s-a constatat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii i-au întocmit minorului dosar penal pentru conducerea fără permis a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 4223 ori

Un minor din Cugir a dorit să dea o tură prin oraş cu maşina mamei sale, dar a ajuns într-un… gard
4.8 (95%) 4 votes

Comentarii

Un Comentariu la Un minor din Cugir a dorit să dea o tură prin oraş cu maşina mamei sale, dar a ajuns într-un… gard

  1. un om Răspunde

    23.03.2015 la 16:26

    Din moment ce e minor… cum sa aiba carnet de conducere? ati scris numai ca sa umpleti spatiul! stiri de 2 lei, site de 2 lei

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *