cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Un localnic din Purcăreţi a dat o vacă si 1600 lei celor care i-au înlocuit burlanele casei. A sesizat apoi Poliția!

Un localnic din Purcăreţi a dat o vacă si 1600 lei celor care i-au înlocuit burlanele casei. A sesizat apoi Poliția!

Publicat în 16.03.2013 la ora 12:20

Vineri 15 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unei fapte de înșelăciune în legătură cu care au fost sesizaţi cu două zile în urmă de către un cetăţean din localitatea Purcăreţi.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în zilele de 5 şi 12 februarie a.c., G.G., de 35 de ani, din Pianu de Sus, judeţul Alba, împreună cu M.L., de 32 de ani din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, au înlocuit toate burlanele de la casa reclamantului, cu toate că, potrivit înţelegerii iniţiale, ar fi trebuit să înlocuiască doar o parte din ele.

La final, cei doi suspecţi i-au solicitat reclamantului suma de 7.000 de lei, din care victima a plătit 1.600 iar pentru diferenţă le-a dat suspecţilor o vacă.

Ulterior, reclamantul a realizat că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii lor activităţi infracționale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 227 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.