cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un deces, o tentativă de suicid şi o fetiţă mușcată de câinii vagabonzi este bilanțul unei „zile negre” la Cugir

Un deces, o tentativă de suicid şi o fetiţă mușcată de câinii vagabonzi este bilanțul unei „zile negre” la Cugir

Publicat în 09.01.2015 la ora 20:16

ambulanta-cugirAstăzi, 9 ianuarie 2015, trei cazuri zguduitoare au transformat ziua într-una neagră la Cugir. Este vorba despre o femeie de 32 de ani ce a vrut să-şi pună capăt zilelor, o fetiţă de doar 13 ani muşcată de câini şi decesul unei femei de 76 de ani.

Încă de la primele ore ale acestei dimineţi, ambulanţa a adus-o la Serviciul de gardă al Spitalului din Cugir pe V.M. în vârstă de 76 de ani, aflată în stop cardio-respirator. Pacienta suferea şi de neoplasm mamar. Conform informaţiilor, eforturile de resuscitare ale echipei medicale au rămas fără rezultat, fiind constatat decesul femeii, stopul cardiac rămânând ireversibil.

Potrivit medicului de gardă, dr. Liliana Voinea, un alt caz petrecut tot în cursul zilei de astăzi a fost cel al tinerei O.M. (32 de ani), mamă a unei fetiţe de trei luni, care pe fondul unei depresii a încercat să-şi pună capăt zilelor. Ambulanţa a prezentat-o serviciului de urgenţe cu tăieturi la venele de la mâini, la gât şi la piept. Norocul său s-a datorat faptului că a fost descoperită la timp de o persoană din garsoniera de pe strada Victoriei nr. 2, unde aceasta locuia. După intervenţiile medicale de rigoare efectuate de chirurgul Prabir Boruah, pacienta a fost transferată şi internată la secţia Psihiatrie a spitalului.

 Tot de la medicul de gardă am aflat că la “urgenţe” a fost adusă şi copila S.I. în vârstă de 13 ani, domiciliată pe strada G. Coşbuc, care prezenta plăgi la picioare provenite de la muşcăturile unor câini comunitari. Fetiţa a fost tratată la secţia Chirurgie şi apoi externată.

 Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1542 ori

Un deces, o tentativă de suicid şi o fetiţă mușcată de câinii vagabonzi este bilanțul unei „zile negre” la Cugir
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *