cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un cugirean și-a găsit sfârșitul într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria Sloveniei

Un cugirean și-a găsit sfârșitul într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria Sloveniei

Publicat în 01.02.2016 la ora 21:41

accident-slovenia-ian-2016Cetățeanul român decedat în accidentul în lanț produs sâmbătă pe o autostradă din Slovenia avea domiciliul pe strada Râul Mic din Cugir. Acesta se numea Gheorghe Barjuca și lucra de aproape 15 ani împreună cu fiul său Răzvan în Italia.

Este vorba despre o tamponare în lanț între zeci de automobile și camioane, în condiții de ceață densă, care s-a soldat cu patru morți și 30 de răniți. Potrivit familiei, autoturismul în care se aflau cei doi se afla oprit pe autostradă, reușind să evite tamponarea cu mașinile aflate în față. Tragedia s-a produs în momentul când din spate, un alt autovehicul a izbit violent mașina la volanul căruia se afla Barjuca. În urma impactului acesta a decedat pe loc, iar fiul său s-a ales cu răni grave.

Gheorghe Barjuca a lucrat aproape 25 de ani ca strungar la una din secțiile de armament din cadrul S.C. Uzina Mecanică Cugir, iar în timpul liber era pasionat de fotografie și filmări, fiind prezent la numeroase evenimente matrimoniale. În 2002 s-a trecut pe lista de concedieri colective și a plecat împreună cu fiul său, la muncă în Italia.

Potrivit surselor, cei doi se întorceau acasă pentru a finaliza lucrările la o casă pe care o construiau în Alba Iulia unde doreau să se stabilească începând de anul viitor. Acum, familia îl așteaptă să fie adus în țară pentru a fi înmormântat. Pentru prieteni și foști colegi de serviciu, bărbatul era cunoscut ca un meseriaș de excepție și un om de aleasă bunătate sufletească, care le va rămâne veșnic în amintire Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 10580 ori

Un cugirean și-a găsit sfârșitul într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria Sloveniei
4.4 (87.69%) 13 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.